OVAJ PUT NEŠTO POSNO! Evo kako se porodica Novaković snašla u novoj epizodi Majki i snajki: Zadatak bio SKUŠA SA POVRĆEM
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

OVAJ PUT NEŠTO POSNO! Evo kako se porodica Novaković snašla u novoj epizodi Majki i snajki: Zadatak bio SKUŠA SA POVRĆEM

Jesenji TV program -

U večerašnjoj epizodi emisije Majke i snajke porodica Novaković je ukrstila varjače.

Majka Dragana je iz Beograda. Po zanimanju je turizmolog. Hobi joj je gledanje sporta kao što je fudbal, košarka, odbojka. Trenirala je borilačke sportove. Veliki gurman, najviše voli da jede lazanje, podvarak, gulaš. Voli da kuva tokom leta sataraš, đuveč, a zimi pasulj, sarmu itd. Ribu jedino ne voli da sprema, to uvek prepusti nekom drugom.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Snajka Đurđija: Iz Beograda je. Po zanimanju je student Učiteljskog fakulteta, smer vaspitač. Hobi joj je igranje u folkloru, već 10 godina. Voli da čita, da sluša muziku ali i da kuva i misli da će se dobro snaći u pripremi bilo kog jela. Najviše voli da sprema testa i slatkiše, a omiljeno jelo joj je sarma. Sa Jovanom se upoznala u jednom izlasku.

Sin Jovan: Iz Beograda. Trenutno studira, ali i radi različite fizičke poslove. U slobodno vreme voli da trenira u teretani, ali i da ide na folklor. U kuhinji se dobro snalazi, ali ne sprema često. Omiljeno jelo mu je pasta sa četiri vrste sira.

Njihov zadatak je bio da naprave zapečenu skušu u rerni sa povrćem. Za pripremu jela imale su 52 minuta, jer su u toku nabavke zaboravile 4 namirnice.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Snajke su imale odlične kritike na Đurđino jelo. Dobila je prosečnu ocenu 9. Dobila je prosečnu ocenu 10. Majka Dragana je prošla takođe sa dobrim kritikama, ali sa nešto manjom prosečnom ocenom odnosno 9.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Jovan je degustirao oba jela i na njemu je bilo da pogodi koja dama je napravila ukusnije jelo. On je u tome uspeo i porodica Kostić je sa sobom odnela dnevnu nagradu od 10.000 dinara.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track