VEKNA OD MESA I POHOVANI ANANAS? Specijalitet koji ćete obožavati: Ovako je izgledalo polufinale u kulinarskoj emisije (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

kurir tv

VEKNA OD MESA I POHOVANI ANANAS? Specijalitet koji ćete obožavati: Ovako je izgledalo polufinale u kulinarskoj emisije (VIDEO)

Jesenji TV program -

U toku je druga polufinalna nedelja, u njoj takmičarke spremaju jela koja su spremana tokom edukativnih nedelja. Tim koji se najbolje pokaže prolazi u finale.

Sada je na redu porodica Todorović koja dolazi iz Beograda, da pokaže kulinarske veštine.

Tim Todorović na čelu sa majkom Koštanom i snajkom Ivanom danas kuva. Njihov zadatak je da pripreme veknu od mesa i pohovani ananas. Sin Vladimir će oceniti njihovo jelo.

01:16

VEKNA OD MESA I POHOVANI ANANAS? Specijalitet koji ćete obožavati: Ovako je izgledalo polufinale u kulinarskoj emisije

Dame su zaboravile 13 namirncia u nabavci, što je rekord u polufinalu, majka i snajka izgubile čak 26 minuta, stoga imaju svega 34 minuta za pripremu pomenutog specijaliteta.

Snajke u žiriju, ovog puta, verovatno zbog manjka vremena, nisu bile očarane pripremom i serviranjem hrane, stoga su svojoj koleginici dale prosečnu ocenu sedam. S druge strane, majka se ništa bolje nije snašla u trci sa vremenom, pa su i njenu pripremu ostale majke ocenile sa sedmicom.

Vladimir je posle dobrog degustiranja uspeo da pogodi ko je napravio koje jelo, samim tim je za svoj tim obezbedio dodatni poen, ali i dnevnu nagradu u iznosu od 10.000 dinara.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track