DUNJICE, TO SAM JA, NEDA! Ako nemate pojma o čemu se radi, niste dovoljno PRISUTNI na MREŽAMA! Mir Jam KRSTARI INTERNETOM!
Foto: Printscreen

interner reanimacija

DUNJICE, TO SAM JA, NEDA! Ako nemate pojma o čemu se radi, niste dovoljno PRISUTNI na MREŽAMA! Mir Jam KRSTARI INTERNETOM!

Kultura -

Serije rađene po knjigama Mir Jam uvek su bile popularne kod nas, kao na primer serija "Ranjeni orao", ali serija od iste spisateljice pod nazivom "Greh njene majke", internet publici je bila neizbežna, jer su u njoj pronašli inspiraciju za bezbroj mimova, pa je tako rečenica kada mlada glumica Ivana Jovanović trijumfalno skida plavu periku, izgovara čuvenu rečenicu na koju se svi zabezeknu, iako onaj ko nije provalio da je to "oduvek bila Neda" ima velikih problema sa vidom.

Sam klip je bio jedno vreme toliko popularan na internetu i rodio je niz mimova. Međutim, tu očigledno nije kraj, jer su ljudi na društvenim mrežama krenuli da detaljnoseciraju scene iz ove serije i ispostaviće se da je “Greh njene majke” suvo blago loše glume i besmislenih situacija.

Ova scena je onda otvorila pandorinu kutiju i od juče, na društvenoj mreži tviter, mogli ste da vidite po tri do 5 sekundi delića ove serije i njene “glume za Oskara” kao i raznih detalja koji su možda i mogli da se otklone.

Niz pošalica, dopunjavao se brzinom svetlosti.

Ivana Jovanović je inače veo mlada srpska glumica koja je slavu stekla upravo u pomenutoj seriji, imala je jako težak i rizičan porođaj sa sinom Viktorom, a danas živi u Americi.

Naravno, ovi kratki isečci su i dušu dali za parodije, i razne druge montaže, pa možemo očekivati da se u narednim danima sve više njih pojavi. Serija je dobila novi život, a nakon ovih mim avantura dobiće sigurno još veći broj fanova, možda ne baš iz onog razloga zbog koje je pravljena, ali šta sad, bitno je da je gledanost tu.

(Kurir.rs / Citymagazine.rs)

Bonus video:

00:23

Ovako izgleda dom Dalile Dragojević sada

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track