BIO JE MRKLI MRAK I SAV SAM BIO MODAR: Glumac otkrio NEPOZNATE DETALJE sa snimanja Montevidea! Doživeo NEZGODU, pa su ga GRDILI!
Foto: Promo

DOBRO JE PROŠAO

BIO JE MRKLI MRAK I SAV SAM BIO MODAR: Glumac otkrio NEPOZNATE DETALJE sa snimanja Montevidea! Doživeo NEZGODU, pa su ga GRDILI!

Kultura -

Glumac Uroš Jovčić ostvario je zapaženu ulogu u čuvenom filmu "Montevideo, Bog te video", a sada se prisetio jedne anegdote sa snimanja.

On je naime tokom snimanja doživeo nezgodu kada je slučajno upao u šaht za promenu ulja.

Uroš Jovčić
foto: Damir Dervišagić

- Snimanje za taj film, a onda i seriju, uvek me podseti na divne angedote. Jedna od anegdota vezana za mene je kada smo snimali seriju u hangarima plavog voza. Taj dan smo igrali karte, međutim kada je dunuo vetar sve je oduvao ispod vagona. Kao najmlađi sam sišao u rupu ispod tog vagona i upao u šaht za promenu ulja. Unutra sam bio preko pojasa. Sav sam bio prljav, blatnjav, samo što dno nisam pipnuo. Bio je mrkli mrak, ljudi nisu mogli da veruju. Izudarao sam se sa svih strana, u kostimu je pala grdnja, imali su sličan kostim, ali ne i isti. Sledeće scene sam snimao iza sedišta da se ne bi videlo da je različita odeća u pitanju, ali sve je to simpatično – rekao je Jovčić koji je sa čitavom ekipom ostvario prijateljski odnos.

Uros Jovcic
foto: Zorana Jevtić

- Na kraju svakog projekta svi mi postanemo porodica i u boljoj atmosferi se radi. Nekad padnu i grdnje, gledajte šta radite, ide ton i ide ovo. Nama je to sve bilo simpatično – kaže glumac.

(Kurir.rs/ Blic)

Bonus video:

00:21

Bjela u Barandi okupio ekipu filma Montevideo, Bog te video

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track