DUODRAMA PRETERUJEŠ PREMIJERNO U TEATRU VUK: Novi komad otkriva šta zapravo muškarci traže a šta su ženska ubeđenja
Foto: Nataša Ilić

ne propustite

DUODRAMA PRETERUJEŠ PREMIJERNO U TEATRU VUK: Novi komad otkriva šta zapravo muškarci traže a šta su ženska ubeđenja

Kultura -

Duodrama "Preteruješ" (po tekstu Mine Ćirić i u režiji Milana Cerovića) premijerno će biti izvedena 18. maja u Teatru "Vuk".

Predstava ima za cilj osvešćivanje muškaraca i žena i njihovih potreba kao i prepoznavanje funkcionalne zajednice podjednako kao i tretiranje pojedinca koji se kroz svakodnevne životne okolnosti priprema za zajednicu često na pogrešan način. Aktivno se bavi rušenjem mistifikacije šta zapravo muškarci traže a šta su ženska ubeđenja na kojima se vekovima radilo. Kada je trenutak da shvatimo šta mi zapravo želimo?

predstava Preteruješ
foto: Nataša Ilić

Bavi se odlukom da se odnos izgradi, i isti istraje u današnje vreme gde je usled brzine življenja lakše odustati nego se potruditi. Da li pitanje kompromisa u partnerskom odnosu neminovno znači prelaženje granice jednog od partnera? Sa kojim kompromisima može da se živi u srećnoj zajednici?

Igraju Aleksandra Stojanović i Jovana Milovanović (koje su uradile i adaptaciju komada i tekst songova), scenografiju potpisuje Milan Miladinović, a muziku Nemanja Mihajlović.

predstava Preteruješ
foto: Nataša Ilić

Adaptaciju teksta i songove potpisuju Aleksandra Stojanović i Jovana Milovanović, muziku Nemanja Mihajlović, šminku Jovana Bulatović, izrada dekora i rekvizite Natalija Nešović, a scenografiju Milan Miladinović.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track