JEDAN OD NAJMLAĐIH ČLANOVA HILTON PODRODICE: Nadomak aerodroma, na predivnoj plaži, Hilton kvalitet
Foto: Promo

JEDAN OD NAJMLAĐIH ČLANOVA HILTON PODRODICE: Nadomak aerodroma, na predivnoj plaži, Hilton kvalitet

Žena -

Nekada mala ribarska luka, prethodnih decenija je pretvorena u simbol turističke industrije. Monastir je grad u istočnom Tunisu na obali Sredozemnog mora. Smešten je oko 160 km južno od glavnog grada, na vrhu malog poluostrva između zaliva Hammamet i Al-Munastir. Turistički kompleks je veoma dobro razvijen i prostire se skoro 10 km duž obale ka zapadu, do mesta Skanes. Monastir je i mesto rođenja prvog predsednika Republike Tunis, Habiba Bourguibe, i ceo grad je u znaku bivšeg predsednika.

Hilton Skanes Monastir Beach Resort 5* se nalazi u mestu Skanes, na 10 kilometara od centra Monastira, oko 2 kilometara od aerodroma u Monastiru i oko 130 kilometara do aerodroma u Tunisu.

1A Travel
foto: Promo

Hotel poseduje 346 soba u okviru 5 spratova u okviru jedne zgrade. Izgrađen je 2019. godine. Nalazi se u blizini aerodroma u Monastiru. Ima svoju privatnu plažu.

Hilton Skanes Monastir Beach Resort 5* raspolaže sa 346 smeštajnih jedinica. King guest room površine 34 m², besplatan WiFi, balkon, mini frižider, TV SAT, čajna kuhinja, sef, fen, pegla i daska za peglanje. Guest room with garden or pool view površine 34 m², besplatan WiFi, balkon sa pogledom na bazen ili dvorište, mini frižider, TV SAT, čajna kuhinja, sef, fen, pegla i daska za peglanje. Deluxe room sea view površine 34 m², besplatan WiFi, balkon sa pogledom na Mediteran, mini frižider, TV SAT, čajna kuhinja, sef, fen, pegla i daska za peglanje.

1A Travel
foto: Promo

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak, večera u glavnom restoranu (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u svojoj ponudi ima Dive In Pool Bar, The Drift cafe. U okviru hotela postoji četiri restorana: La Luce (Američko-italijanski klasici), Seashore (Mediteranska kuhinja), The Kitchen (show cooking), The Vibe.

Wi-Fi internet je besplatan u okviru lobija i u okviru soba, teniski klub, teretana, parking, dečiji klub. Ljubiteljima aktivnog odmora, na raspolaganju su fitness centar, teniski teren, unutrašnji i spoljašnji bazen dok je za najmlađe tu je dečiji klub i dečiji bazen.

1 / 5 Foto: Promo

Ovogodišnja ponuda za Tunis obuhvata hotele u različitim mestima duž predivne obale, pa je na vama da odaberete baš onaj koji vam „leži“. Tu su, osim Monastira, Sus, Hamamet, Port El Kantaui i Mahdia. Ako se u sred noći odlučite da uradite rezervaciju, nema problema – možete uraditi rezervaciju online , i to za bilo koju od destinacija iz naše ponude, Tursku , Egipat ili Maltu , pored Tunisa. Ukoliko budete imali dodatnih pitanja, bez ustručavanja ih uputite call centru na broj 011 655 78 00.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track