MILICA MILŠA I ŽARKO SU PRVE KOMŠIJE POZNATOG KOŠARKAŠA: On je nedavno pustio krv za SRBIJU na terenu, a svi ga dobro ZNATE
Foto: Damir Dervišagić

Ovo možda niste znali

MILICA MILŠA I ŽARKO SU PRVE KOMŠIJE POZNATOG KOŠARKAŠA: On je nedavno pustio krv za SRBIJU na terenu, a svi ga dobro ZNATE

Kultura -

Glumica Milica Isaković, poznatija kao Milica Milša, danas je najpoznatija široj publici po svojoj ulozi Ade Kanački u popularnoj seriji "Igra sudbine", koju je napustila pre godinu dana.

Milica Milša
foto: Printscreen Instagram

Milica i njen izabranik Žarko Jokanović donedavno su živeli na Voždovcu u blizini Diplomatskog naselja, gde su su odgajili sina Antonija Isakovića.

"Naš stan nije veliki, ali veoma je funkcionalan. Imamo dnevnu sobu, kuhinju, spavaći deo i Antonijevu sobu koju ne diramo iako se odselio iz našeg doma još kada je počeo da studira", rekao je pisac.

Reprezentacija Srbije, Mundobasket, Manila, Aleksa Avramović
foto: Dado Đilas

Javnosti manje je poznato da je njihov prvi komšija poznati košarkaš Aleksa Avramović. Par je bio gost i na njegovom venčanju. Srpski reprezentativac oženio se dugogodišnjom izabranicom Teodorom, dok su momenti sa venčanja dospeli do javnosti baš zahvaljujući paru Milša i Jokanović.

Scenarista nove serije "Zakopane tajne" prati Aleksine nastupe, a povremeno objavi i fotografije u njegovom društvu. Košarkaš je u meču protiv Litvanaca doslovno pustio krv zbog naše zemlje.

Kurir.rs

Bonus video:

01:23

Milica Milša o snimanju nove serije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track