STARLETA NEĆE DA SKUPLJA SMEĆE: Idem da ugradim silikone!
Foto: Facebook

Preteško za nju

STARLETA NEĆE DA SKUPLJA SMEĆE: Idem da ugradim silikone!

Ludi svet -
U njenom dosijeu je već 11 prekršaja, a zbog šamaranja vozača i udaranja u njegov auto morala je da nosi elektroničku narukvicu

Britanska starleta Sofi Prl Dalzel (20) iz Mančestera osuđena je na 400 sati dobrotvornog rada 2012. jer je pijana vređala policajce.

U njenom dosijeu je već 11 prekršaja, a zbog šamaranja vozača i udaranja u njegov auto morala je da nosi elektroničku narukvicu. Međutim, kada su hteli da joj je stave napravila je scenu kako je sada niko neće angažovati za snimanja. Ona je nakon toga osuđena na društveno korisni rad i sakupljanje smeća. Ali ona kaže da neće više skupljati ni smeće jer joj je preteško i smatra da je to gubitak vremena. Starleta veruje da ima osnove da traži žalbu jer jednostnavno fizički više ne može.

"U ovom trenutku odbijam da radim jer mrzim sve vezano za skupljanje smeća", rekla je. Nije se ni pojavila kod službenika za uslovnu kaznu jer je otišla na drugo povećanje grudi u Belgiju. Ipak, sudija je nije kaznio jer mu je donela opravdanje.

Sofi je ostalo još 180 sati sakupljanja smeća, ali poslednjih sedam meseci nije ništa radila.

"Teraju me da radim od 8 do 16 sati. To je gubitak dana i jednostavno mi je preteško", rekla je i objasnila kako je plaćena minimum 500 funti po snimanju, a nakon toga ima ceo dan za sebe. Ovo joj se ne uklapa u planove. A leto će provesti na Ibizi.

Dejli mejl

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track