(VIDEO) NJEGOV ŽIVOT SAN JE MNOGIH: Dao otkaz, kombi pretvorio u stan i putuje svetom!
Foto: Facebook

Promena iz korena

(VIDEO) NJEGOV ŽIVOT SAN JE MNOGIH: Dao otkaz, kombi pretvorio u stan i putuje svetom!

Ludi svet -
Britanski 26-godišnjak avanturističkog duha je odlučio da iz korena promeni svoj život. Prvo je dao otkaz, za 3.000 evra kupio kombi i pretvorio ga u jednosoban stan sa kupatilom i putuje svetom
1 / 3 Foto: Facebook

Majk Hadson učinio je nešto o čemu sanjaju mnogi koji su se zasitili svojih dosadnih poslova i od života žele nešto više.

Ovaj 26-godišnjak avanturističkog duha je odlučio da iz korena promeni svoj život u Velikoj Britaniji. Prvo je dao otkaz, za 3.000 evra kupio kombi i pretvorio ga u jednosoban stan sa kupatilom i putuje svetom.

Rad na kombiju trajao je četiri meseca, ali posle toga Majk je imao dom na točkovima i bio je spreman da pokori svet.

"Tokom dana sam radio u kancelariji i na sajtovima, a uveče bih radio na kombiju", rekao je Majk i objasnio kako je došlo do ove drastične promene životnog stila.

"Živeo sam u Šefildu i stvarno volim taj grad. Imam odlične prijatelja u Engleskoj, sa kojima sam iznajmljivao stan. Imao sam auto i dobar posao. Međutim, gledajući unazad, bio sam nesrećan. Osećao sam se zarobljenim i pomislio sam je li to to? Ne smem dopustiti da to postane moj život. Hteo sam nešto doživeti. Dosađivao sam se i u glavi imao san kojeg nisam mogao da se otarasim, objašnjava Majk zašto se odlučio na ovakav stil života.

Mike je otkrio svoje planove kolegama i odlučio napustiti Veliku Britaniju. Dnevno preživljava sa samo 12 evra, a troškove goriva deli s autostoperima.

Novac zarađuje na blogovima, gde između ostalog podstiče ljude na sličan život, a nešto novca zaradi i kao ulični zabavljač.

http://www.youtube.com/watch?v=HHm7Z3ZrDPc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track