(VIDEO) RODITELJI BESNI NA DEČJI KANAL: Emitovali crtani film sa golim grudima
Foto: Jutjub

Skandal

(VIDEO) RODITELJI BESNI NA DEČJI KANAL: Emitovali crtani film sa golim grudima

Ludi svet -
Dečija televizija Nickelodeon, koja se nalazi i među našim kablovskim kanalima, šokirala je roditelje širom sveta kada je emitovala crtani film sa ženom u toplesu

Epizoda popularne dečje emisije skinuta je sa programa pošto su zgranuti roditelji primetili da se u crtanom filmu pojavljuje žena u toplesu.

"Ogi i bubašvabe" je grancuski animirana komedija u produkciji "Xilan and Gaumont", a emituje se na televiziji "Nickelodeon" koja se nalazi i na našim kablovskim kanalima. Televizija je izgleda sklonila spornu epizodu, ali programske šeme pokazuju da će ova epizoda tek biti puštena u Americi.

Jedan otac izjavio je da je njegovo dete primetilo grudi u crtanom i onda je bio primoran da sa detetom od 8 godina ima razgovor o anatomiji tela. Mnogi su na društvenim mrežama kritikovali ovog oca rečima da je takav razgovor trebao da ima sa sinom i ranije i da nema ništa loše u tome da deca vide gole grudi.

- Ako je dojenje u javnosti normalno i borimo se za to, onda grudi u crtanom filmu isto tako ne treba da budu šok, napisala je jedna žena na komentar o ovom crtanom filmu.

http://www.youtube.com/watch?v=4B_Ov8JMJyQ

(Dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track