(VIDEO) PRAVI PRIMER PSIHOPATE: Igrao na krovu bivše devojke nakon što joj je zapalio kuću!
Foto: Jutjub

Poludeo od ljubavi

(VIDEO) PRAVI PRIMER PSIHOPATE: Igrao na krovu bivše devojke nakon što joj je zapalio kuću!

Ludi svet -
Policija je pronašla 25-godišnjeg Metjua Rasa kako sedi u stolici ispred kuće njegove bivše devojke dok mu je u ruci bio mesarski nož

Ovaj čovek je zaista pravi primer psihopate i nije ni čudo što ga je ostavila. Samo zamislite šta li je sve radio dok su bili u vezi.Policija je saopštila da je čovek ukrao auto od bivše devojke i nabio ha je u banderu, a onda je zapalio njenu kuću, zatim se popeo na krov i počeo da igra.

Policija je pronašla 25-godišnjeg Metjua Rasa kako sedi u stolici ispred kuće njegove bivše devojke dok mu je u ruci bio mesarski nož. Policija je pucala na njega gumenim metkom, a on se povukao nazad u njenu kuću.

Nedugo zatim, video se dim koji dopire iz kuće, a Ras se pojavio na krovu.Pregovarači iz policije pokušali su da ga ubede da ne skače sa drugog sprata.Čak i kada je plamen probio kroz krov, Ras je ignorisao opasnost koja se nalazila ispred i iza njega.

U strahu da im ističe vreme, policija je još jednom pucala na Rasa gumenim mecima. Zatim su iskoristili merdevine kako bi onesposobljenog čoveka spustili sa krova i na zemlju.

Lekari su Rasa odveli u bolnicu kako bi uradili mentalnu procenu. Žrtva je bila nepovređena i nijedan policajac ni vatrogasac nije povređen tokom ovog sukoba od 75 minuta.Policijski zvaničnik rekao je da nisu koristili gumene metke, Ras bi verovatno podlegao vatri.

(Ilyke)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track