Generalno on se pravi od konstantnog udaranja po močigomu, tipu pirinča sve dok ne napravi formu testa, ovo ukusno jelo je prepuno proteina, karbohidrata i šećera i uglavnom se konzumira oko japanske Nove Godine. Ono što što može da vas iznenadi jeste stvaranje ove smese što tanjim i ovi ljudi su majstori u tome.Micuo Nakatani je jedan od majstora iz Nare, Japana i on pokušava da održi kvalitet ove umetnosti živim. Kada budete videli koliko su vrze ruke ovog čoveka bićete šokirani. Ne zaboravite, ako ikada budete u prilici da probate Moči, nemojte da propustite - preukusno je!
Foto: Jutjub
Neverovatno!
NAJBRŽE RUKE NA SVETU: Nikada do sada niste videli da spremanje hrane može da vas ubije!
Ludi svet -
Ako ikada budete imali tu sreću da posetite Japan i ne probate Moči bar jednom dok ste tamo, onda zaista nećete doživeti pravo japansko iskustvo.