PREMAZALA JE CELO TELO MENSTRUACIJOM I VALJALA SE PO TRAVI: Feministkinja zgrozila ljude širom sveta, a ovo je njen RAZLOG! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

ŠOK!

PREMAZALA JE CELO TELO MENSTRUACIJOM I VALJALA SE PO TRAVI: Feministkinja zgrozila ljude širom sveta, a ovo je njen RAZLOG! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Ludi svet -

Maksin Bjork je na svom Instagramu objavila uznemirujuću fotografiju, zbog čega su i njeni pratioci pomislili da nešto nije u redu sa njom.

Feministkinja koja promoviše zdrav i prirodan život polila se sopstvenom menstrualnom krvlju i valjala po travu, kako kaže, jer joj je bilo teško i želela je da se nasmeje.

Ona je istakla kako ljudi treba međusobno više da se prihvataju i žive od ljubavi.

"Danas, nakon veoma produktivnog i zanimljivog dana, došla sam kući veoma emotivna, pa sam to ostavila po strani jer nisam imala prostora da se nosim s njim. Sela sam i udahnula, a ona sam osetila neverovatnu potrebu da s4e prekrijem ženskom tečnošću. Bez imalo razmišljanja zašto, jednostavno sam to napravila. Premazala sam se po celom telu, pa se gola valjala po travi u vrtu, prekrivena menstrualnom krvlju", napisala je ona.

Rekla je i kako je nakon suza usledio smeh i dodala kako je srećna što ima majku uprkos što joj je porodična situacija veoma teška. Posle ove objave usledilo je mnogo komentara, koje je kasnije isključila na društvenim mrežama.

Kurir.rs/Metro, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja