NAJVEĆA ŠTEKARA MEĐU MLADAMA: Na njenu svadbu dolazi 200 gostiju, a samo JEDNA STVAR nalazi se na jelovniku za svaku osobu!
Foto: Profimedia

ODALA JE PRIJATELJICA

NAJVEĆA ŠTEKARA MEĐU MLADAMA: Na njenu svadbu dolazi 200 gostiju, a samo JEDNA STVAR nalazi se na jelovniku za svaku osobu!

Ludi svet -

Buduća mlada pokušala je da uštedi na večeri za goste tako što im je namenila samo jednu stvar, ali to nije kraj njenih bizarnih uslova.

Njena prijateljica podelila je sve na društvenim mrežama kako bi svima pokazala na kakvo venčanje treba da ide.

mlada, venčanica
foto: Profimedia

"Prvo je svastiku pitala hoće li joj biti kuma, samo zato što je očekivala da će platiti za devojačku zabavu. Budući da ona to nije mogla, uskočila je majka mladoženje. Nije bila pozvana na zabavu, ali mladina majka jeste", objasnila je korisnica Redita.

Dodala je kako svekrva nije platila samo devojačko veče, već je rezervirala crkvu, platila salu i ukrase, na što je potrošila 7.000 funti (oko 8.100 evra). Mladini roditelji nisu platili ni za šta, a niko nije ni zahvalio mladoženjinoj majci.

svekrva, žene, drugarice, tužna, zabrinuta
foto: Profimedia

Stanje se dodatno pogoršalo kada je mlada tokom devojačke večeri nazvala buduću svekrvu i pitala je da li može da pokupi hranu za goste na venčanju.

"Očekuju 200 ljudi, a venčanje je za nedelju. Svekrva je pristala, a ispostavilo se kako je reč o 200 pilećih medaljona. To je sve. To je sva hrana koju su se setili da naruče za venčanje. 200 pilećih medaljona za 200 gostiju, uz otvoreni šank i tortu", ispričala je prijateljica, a komentari su se nizali.

pile, piletina, hrana, ishrana
foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ/Reddit

Bonus video:

02:05

DEVOJKA OTKRILA ZLATAN TRIK ZA DEVOJKE KOJE IMAJU GEL NA NOKTIMA: Kada izrastu, ovako ćete to LAKO PRIKRITI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track