KOMŠIJE JOJ POSLALE LJUTITO PISMO JER BEBU USPAVLJUJE U AUTU: Majka se iznervirala kad je videla šta su napisali, poručila im OVO!
Foto: Profimedia

ŠOK!

KOMŠIJE JOJ POSLALE LJUTITO PISMO JER BEBU USPAVLJUJE U AUTU: Majka se iznervirala kad je videla šta su napisali, poručila im OVO!

Ludi svet -

Australijka uspavljuje bebu u upaljenom autu na zadnjem sedištu ili vozeći se sa njim. Kaže da je to jedini način da zaspi i spava. Komšiji se to nije svidelo pa joj je poslao "ogorčenu" poruku.

Naime, jedna mama iz Sidneja u Australiji otkrila je da njen sin najbolje spava dok je u upaljenom automobilu. S obzirom na to često bi ga uspavljivala na zadnjem sedištu. To je sve bilo u redu, dok nije dobila anonimnu poruku od komšija.

Dečak, Plač
foto: Profimedia

Navodno mama se naljutila na komšiju i rekla:

- Kad saznam ko je ovo, ozbiljno će zažaliti što je započeo rat sa mnom!

Poruka koja je podeljena na društvenim mrežama glasila je:

- Draga komšinice, većina vaših komšija prolazi i nekoliko puta dnevno pored vaše kuće i svi primećuju da vam auto određenim danima konstantno radi. Vidim vaše dete u autu, a ponekad i vas.

Razumem da koristite automobil za smirivanje ili uspavljivanje deteta, ali siguran sam da morate da razumeti štetu koju nanosite okolini. Ne mogu da razumem da vozilo poput vašeg dnevno radi satima i to bez prihvatljivog razloga. Ako zaista brinete o svojoj djeci, brinuli biste i o okruženju koje im ostavljate dugoročno, a ne samo o vašoj kratkotrajnoj udobnosti.

Govoreći iz iskustva, komšinica je nastavila: Odgajila sam troje dece i nikad nisam morala da koristim vozilo ili da se vozim u njemu kako bih uspavala svoju decu. Razumem da biti roditelj nije lako, ali ovim putem zagađujete našu planetu (planetu koji ostavljate svojoj deci) i to nije prihvatljiv način.

Pred kraj poruke napisano je: Molimo vas budite pažljiviji član društva. Od komšinice koji brine za okolinu i našu budućnost.

Majka koju je ova poruka naljutila rekla je kako se nije dobro naspavala otkad je postala roditelj, a to je bilo pre šest godina.

Osim toga, rekla je da njen sin u autu zaspi na sat i po, a čim ugasi auto on se odmah probudi.

beba, plač, suze
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A./Daily Mail

Bonus video:

00:55

Ova biljka je toliko zahtevna da je zovu BEBA U INKUBATORU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track