OKRUTNA ŠALA: Izbacila sam majku sa venčanja zbog POKLONA koji je dala mom suprugu!
Foto: Profimedia

očajna devojka

OKRUTNA ŠALA: Izbacila sam majku sa venčanja zbog POKLONA koji je dala mom suprugu!

Ludi svet -

Jedna devojka ispričala je kako se neprijatno iznenadila kad je njena majka dala neprimeren poklon njenom budućem mužu i rekla da se samo šalila u nadi da će njih svoje poboljšati svoje odnos.

Ispričala je da je svog supruga upoznala na grupnoj terapiji gde je saznala da je u automobilskoj nesreći, u kojoj je ostao nepokretan i u invalidskim kolicima, izgubio majku, a iako ga je ona takvog prihvatila i zavolela, njena majka je nekoliko puta pokušala da ga uvrediti na račun invaliditeta.

invalidska kolica
foto: Profimedia

Od početka se ružno ponašala prema njemu i zadirkivala ga, pa čak se i "šalila" kako je odgovoran za nesreću u kojoj mu je majka stradala. Tu primedbu je konkretno rekla baš na godišnjicu mamine smrti, a on se na to rasplakao. Kasnije se izvinila i pitala da li može da dođe na njegovu rođendansku zabavu.

- Došla je i izvinila se zbog prošlih nesporazuma, a moj verenik je bio zbunjen njenom promenom mišljenja. Super smo se proveli do nakon večere kad mu je dala kutiju rekavši da je to njen poklon za rođendan, a kad ju je otvorio ugledali smo par patika... Pogledao ju je i ona je počela da se smeje, a zatim je rekla nešto tipa da je ona optimista i da se nada da će ih jednog dana i koristiti..."

mlada, poklon, venčanje
foto: Shutterstock

Tada je devojka izgubila strpljenje i počela da se svađa sa svojom majkom koja je tvrdila da je to bila "samo šala".

- Rekla je da nije htela da se sve tako odigra i da je on preosetljiv... Rekla sam joj da više nije dobrodošla na naše venčanje što ju je šokiralo pa mi je rekla da i ja sve shvatam preozbiljno, ali sam inzistirala da mi vrati pozivnicu", objasnila je.

Iako je njen otac molio ćerku da mamu ponovno pozove na svadbu, ona je ostala čvrsta u svojoj odluci.

(Kurir.rs/večernji.hr)

02:53

Emotivna ispovest bratanice Dušice Spasić, prve žrtve variole vere u Beogradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track