OVAKAV BIZNIS JOŠ NISTE VIDELI: Ovaj momak prodaje svoje iznošene i ZNOJAVE ČARAPE za debele pare, a uz DOPLATU dobijate i OVO!
Foto: Instagram

IMA STALNE MUŠTERIJE

OVAKAV BIZNIS JOŠ NISTE VIDELI: Ovaj momak prodaje svoje iznošene i ZNOJAVE ČARAPE za debele pare, a uz DOPLATU dobijate i OVO!

Ludi svet -

Bili Džo Grej (25) zarađuje na vrlo jednostavan, ali i bizaran način način. On naime na društvenim mrežama prodaje svoje prljave i iznošene čarape, a mesečno može da zaradi i do 2.000 evra. Jedan par iznošenih čarapa košta između 10 i 30 evra, a svake nedelje proda između 5 i 12 pari.

Čarape nosi danima, a uz doplatu će dodati niz dodatnih telesnih tečnosti. Kada kupac napravi narudžbinu Bili čarape šalje u vrećici s patentnim zatvaračem.

Sve je počelo tako što je Bili Džo počeo da deli fotografije svog tela na internetu, a onda su mnogi počeli da ga opsedaju porukama da im pošalje svoju nošenu odeću. Između ostalog, najviše zahteva bilo je za čarape.

U početku je Bili Džo rado udovoljavao obožavateljima, pa im je slao korišćeni donji veš, čarape i odeću za teretanu.

Njegovoj verenici to ne smeta, niti smatra to čudnim, a čak mu i pomaže u poslu vodeći račune.

Bili Džo iz Čelsija u Londonu rekao je:

Bili Džo Grej
foto: Printscreen Instagram

- Imam veliku podršku LGBTQ+ zajednice. Oni su moja glavna publika. Oni podržavaju moju stranicu, a za nju vrlo često radim video zapise i različiti drugi sadržaj, kao i putem TikToka i Instagrama. Imam puno Amerikanaca koji kupuju moj korišćeni donji veš i moje nošene čarape i drže ih za sopstveno uživanje. Sada već imam stalne kupce koji će stalno kupovati moje nošene čarape. Ići ću u teretanu na određene dane za njih i nositi ih tokom jednog do tri dana. Tada ćemo razgovarati o ceni. Cene variraju. Društveni mediji mi tu jako pomažu jer jedan moj video zapis može da postane vrlo brzo viralan, što mi pomaže da prodam još više čarapa - objašnjava Bili iz Čelsija u Londonu.

Njegovi kupci kaže, vole da su čarape što više prljave i što više znojave, pa Bili Džo često snima sebe kako vežba i trči kako bi dokazao da je njegova roba pravi artikl.

- Otići ću da trčim i stvari ću staviti u vrećicu s patentnim zatvaračem. Zatim ih stavljam u diskretno pakovanje u slučaju da žive kod kuće s roditeljima, mužem ili ženom. Sva moja prodaja ide preko Instagrama. Amerikanci najviše vole da kupuju bele Nike čarape. Otkrio sam da je moj TikTok više namenjen njima nego ljudima u Ujedinjenom Kraljevstvu. Kada sam počeo, nisam ni mogao da zamislim da prodaje tržište za ovo. Ponekad momci znaju da me zamole da ejakuliram u njih, a to dodatno naplaćujem. Ljudi vole sve i svašta. Otvoren sam u pogledu seksualnih preferencija ljudi. Podržavam sve - govori Bili.

Bili Džo Grej
foto: Printscreen Instagram

Srećom, svoje lične čarape drži odvojeno od profesionalnih.

- Izaći ću i kupiću dva do četiri paketa belih čarapa, a čuvaću ih u zasebnoj fioci. Te nosim u teretanu i onda kad ne radim. Ako neko kaže "Zainteresovan sam za kupovinu", ja ću mu reći: "U redu, daj mi dva dana. Nosiću ih u teretanu, spakovaću ih i poslati". One koje nosim za ličnu upotrebu, čuvam u zasebnoj fioci - tvrdi, piše Metro.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:47

Opala prodaja donjeg veša za vreme korone

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track