P*RNO MANEKENKA POKUŠALA DA PROŠVERCUJE KOKAIN NA MUZIČKI FESTIVAL! Policajci se ŠOKIRALI kada su otkrili GDE ga je sakrila!
Foto: Printscreen/Instagram

uhvaćena

P*RNO MANEKENKA POKUŠALA DA PROŠVERCUJE KOKAIN NA MUZIČKI FESTIVAL! Policajci se ŠOKIRALI kada su otkrili GDE ga je sakrila!

Ludi svet -

Grejs Atanatos (24) je "manekenka" na sajtu sa sadržajem za odrasle, a uhvaćena je sa 5.6 grama kokaina koje je pokušala da unese na Marlo Music Festival u Olimpijskom parku u Sidneju.

Grejs Atanatos
foto: Printscreen/Instagram

Međutim, ono je šokiralo organe reda je način na koji je to pokušala da izvede. Ona je kokain stavila u kondom koji je zatim gurnula u svoju vaginu piše Daily Star. Policijski pas koji je bio na ulazu festivala je nanjušio drogu kod Grejs i počeo da laje.

Inače, manekenka se na društvenim mrežama zove Grejs Evelin, izjasnila se krivom za snabdevanje drogom (manje od komercijalne količine).

Ona je u ponedeljak, 25. jula na lokalnom sudu u Burvudu dobila uslovnu kaznu na 12 meseci bez novčane kazne.

Sudski dokumenti pokazuju da je Atonatosova prilikom pretresa počela da plače i da je izgledala vidno uznemireno kada su joj policajci rekli da će je pretresti. Policijski psi počeli su da laju na manekenku prilikom njenog pokušaja da uđe na festival, a kasnije je otkriveno da je u vagini kondom u kom se nalazila droga.

Grejs Atanatos
foto: Printscreen/Instagram

Sve se dogodilo 14. maja oko 21 čas, a ona se odmah izjasnila krivom, ali je rekla da je to za nju i njene prijatelje, a da je ona uzela samo mrvicu. Kada se ceo proces završio, ona se zahvalila svom advokatu.

Na njenim profilima piše da studira marketing biznis.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:51

GLUMAC OTKRIO DETALJE ODNOSA BRANKA CVEJIĆA I NJEGOVE SUPRUGE! Veliki prijatelj iznenadio mnoge: BILI SU ZAJEDNO OD ROĐENJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track