UDALA SE ZA NJEGA PA SAZNALA DA JOJ JE BRATANAC: Izrodila mu decu, a svojim stavovima sve ŠOKIRALA! "Ne obazirem se na krvnu vezu"
Selina Kvinones sa suprugom, Foto: Printscreen/TikTok

ne obazire se na tuđe komentare

UDALA SE ZA NJEGA PA SAZNALA DA JOJ JE BRATANAC: Izrodila mu decu, a svojim stavovima sve ŠOKIRALA! "Ne obazirem se na krvnu vezu"

Ludi svet -

Selina Kvinones iz Kolorada je nakon više od deset godina braka saznala da joj je suprug ujedno i bratanac i kako kaže, uprkos svemu, "ne bi ga menjala uopšte" i poziva ostale parove da odu i da urade DNK testove.

Selina je rekla da je u početku ta vest za nju bila poražavajuća, ali sada kaže da joj je njen brak sa rođakom nikada lepši.

Uprkos tome što je par u srodstvu, Selina kaže da su njihova deca u potpunosti zdrava. "Moja deca i moj muž su mi sve na svetu. Sva naša deca imaju po 10 prstiju na rukama i nogama", dodaje smejući se.

Selina dodaje da nisu imali pojma da su u srodstvu kad su se prvi put upoznali. "Nismo znali ništa sve dok nismo uradili DNK. Četiri meseca smo bili u vezi pre nego što smo se venčali. Neću dopustiti da ovo malo krvi uništi sve ono što smo stvorili, ovu divnu porodicu".

Ovo otkriće izazvalo je šokantnu reakciju među korisnicima društvenih mreža.

"Doslovno izgledaju slično, kako nisu znali", "Dakle, vi ste odlučili da ostanete zajedno? TO JE BOLESNO", "To je tako odvratno kao da od svih ljudi na svetu, vi ste izabrali da budete sa članom svoje porodice", bili su samo neki od komentara.

Selina je međutom imala oštar odgovor na njihove komentare: "Sad treba da se razvedem od muža jer nismo znali? Šta sad da kažem našoj deci, da njihovi roditelji nisu zajedno samo zato što su zavisili od mišljenja drugih ljudi? Ne, hvala, ostaćemo i supružnici i rođaci i ljubavnici zauvek".

Selina dodaje da ju je otkriće svakako izbezumilo, ali da ništa ne može da ugasi ljubav koju oseća prema svom suprugu.

"Mi smo rođak i žena za celi život! Postoji razlog zašto dobri parovi liče. Ovde sam samo da podignem svest o tome", dodala je Selina. Veruje da nije neuobičajeno da su supružnici u srodstvu, pogotovo odakle je ona.

"Kolorado zapravo nije toliko veliki. Svako poznaje svakoga i verovatno su svi u rodu", pretpostavlja Selina.

(Kurir.rs/Net.hr)

Bonus video:

02:08

Agencija za bračno posredovanje sa ženama iz Rusije apsolutni hit: Jedna stvar im je najvažnija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track