VRADŽBINE: Ukrali mu onu stvar na pijaci?!
Foto: Rojters

Vudu magija

VRADŽBINE: Ukrali mu onu stvar na pijaci?!

Ludi svet -
Kupac se na pijaci samo rukovao sa mnom. Osetio sam kao da mi je telom prostrujalo neko električno peckanje i odmah sam osetio da mi se muškost smanjila, priča žrtva

LAGOS - Izveštaji o krađama penisa nisu retkost u zapadnoj i centralnoj Africi.Svojevremeno ta je pojava bila beležena samo u većim afričkim gradovima, ali u najskorije vreme zabeleženo je nekoliko slučajeva i po zabačenim selima.

Ovom neverovatnom temom ozbiljnije je počela da se bavi američki antropolog Luiza Lombard koja je tragom priče o dvojici seljana kojima je ukradena muškost došla do sela Tiringoulu u Centralnoafričkoj Republici.

Slični slučajevi krađe genitalija dosad su prijavljivani u velikim gradskim centrima poput nigerijskog Lagosa ili kamerunske Duale.

Luiza se srela sa dvojicom seljana koji tvrde da im je nepoznati trgovac iz Sudana u proputovanju ukrao penise običnim rukovanjem?!

Stranac je, kažu, na lokalnoj pijaci prišao jednom domaćem trgovcu čajem. Pošto mu je dao novac u ruke, stranac se rukovao s prodavcem i malo ga potapšao po nadlanici.

"Osetio sam kao da mi je telom prostrujalo neko električno peckanje i odmah sam osetio da mi se muškost smanjila, bila je manja od bebine. U šoku sam počeo da vičem i vrištim i gomila se okupila oko mene.

Odmah potom isto je učinio i čovek na nekoliko metara od mene", glasi ispovest koju je zabeležila američka naučnica.

Nekoliko očevidaca s pijace tvrdi da se sve ovo stvarno dogodilo i da su se tim muškarcima penisi iz čista mira smanjili doslovno za sekundu. Ostali muškarci koji su se zatekli na pijaci bili su u potpunom šoku pošto se predanje o ljudima koji vrše takve krađe prenosi s kolena na koleno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track