DEVOJKA (21): Imam probleme jer sam prelepa
Foto: Youtube

DEVOJKA (21): Imam probleme jer sam prelepa

Ludi svet -
S jedne strane kaže da može da dobije ono što želi i da je često tretiraju kao princezu, ali sa druge strane niko je ne shvata previše ozbiljno

SAD - U popularnoj emisiji "Stvarni život" predstavila se Dana Adiva (21), devojka iz Čikaga, koja tvrdi da ima dosta muka jer je, kako kaže, veoma lepa.

"Nije baš toliko prijatno biti ovako lepa", rekla je Dana.

S jedne strane kaže da može da dobije ono što želi i da je često tretiraju kao princezu, ali sa druge strane niko je ne shvata previše ozbiljno.

“Ne moram da budem previše pametna, jer sam lepa”, ispričala je kroz smeh.

Osim toga, dobar fizički izgled doneo joj je i brojne druge probleme. Navodno je morala da napusti školu jer su druge devojčice na nju bile ljubomorne zbog pažnje koju je dobijala od muškaraca, pa su je čak i vređale. Ispričala je takođe da gde god dođe, muškarci bukvalno bulje u nju, a zapravo joj je, kako tvrdi teško da nađe pravu ljubav.

Jedno vreme se oblačila i šminkala na način kako bi pokušala da sakrije svoju lepotu, ali sada kaže da je odlučila da prihvati stvari kakve jesu. Odlučila je da estetskom operacijom poveća grudi jer nije zadovoljna njihovom veličinom.

http://www.youtube.com/watch?v=3BZNcN7wMNY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track