BUDALA: Imao devojku 7 godina koja ne postoji

BUDALA: Imao devojku 7 godina koja ne postoji

Ludi svet -
Zek se dopisivao sa ženom koja se lažno predstavljala. Ona je rekla da je model iz Kalifornije, a svaki put je izbegavala susret

Neki bi ga nazvali još jednom žrtvom ljubavi, a drugi najobičnijim naivcem. Naime, muškarac iz Bramptona u Kanadi čak je sedam godina bio žrtva tzv. "catfishinga" ili lažnog predstavljanja na internetu.

Zek (34) se istog trena zaljubio u misterioznu devojku po imenu Bejli Melisa Ričardson, a njihova onlajn veza trajala je neverovatnih sedam godina.

Njihova ljubav je započela na stranici "Hot or Not". Dokaz da mladi Kanađanin nije sumnjao u postojanje "savršene žene savršenog glasa" leži u činjenici da je na ruci istetovirao njeno lice, a ona mu je poslala fotografiju na kojoj se vidi tetovaža slična njegovoj.

Razgovarali su po šest sati dnevno, istovremeno gledali filmove i bili neopisivo zaljubljeni.Bejli mu je rekla da je model iz Kalifornije, a svaki put kada bi počeli da dogovaraju sastanak, ona bi imala nov izgovor (smrt rodbine, rak, obe slomljene noge).

Međutim, sve je stalo u trenutku kada je Zek na Jutjubu pronašao video "žene svojih snova" i shvatio da glas nije ni približno sličan i da se radi o 44-godišnjoj ženi koja se zove Sabrina a koja se predstavlja kao Melisa Ričardson.

Da stvar bude gora, radilo se o ženi koja je bila u braku i imala dvoje dece, a svoju je spletku uključila i pravu Melisu Ričardson Frid koju je uverila da na leđa stavi kratkotrajnu tetovažu kako bi podržala njenu lažnu humanitarnu akciju i pošalje svoju fotografiju.

Nakon što se priča pojavila u medijima, mnogi ljudi širom sveta javili su se i priznali da su takođe bili žrtve ove prevarantkinje, a jedan od muškaraca s "Melisom" se navodno dopisivao osam godina.

http://www.youtube.com/watch?v=rhnuo1f8WXU
http://www.youtube.com/watch?v=7w2TWLQI6Jc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track