3 MESECA U KOMI: Probudila se i saznala da je trudna!

Posledica amnezije

3 MESECA U KOMI: Probudila se i saznala da je trudna!

Ludi svet -
Doktori su je upozorili da će ako zadrži dete ugroziti svoje zdravlje jer neće moći da je operišu sve dok se beba ne rodi. I pored velikog rizika Gema je odlučila da zadrži dete

Prošlog septembra, Gema Holms vozila se skuterom, kada se u jednom trenutku zabila u parkirani automobil. Od udarca je letela nekoliko metara preko ograde. Pretprela je teške povrede, uključujući povrede glave i lomljenje kičme.

Pala je u komu a lekari su je prevezli helikopterom do najbliže bolnice. Doktori nisu verovali da će preživeti. Ipak, tri meseca posle nesreće, ona se probudila. Gema se posebno iznenadila kada su joj saopštili da je trudna skoro 4 meseca. Ona je pretrpela amneziju pa nije mogla da se seti šta se dogodilo unazad poslednje tri godine uključuući i to kako je srela oca svoga deteta.

Doktori su je upozorili da će ako zadrži dete ugroziti svoje zdravlje jer neće moći da je operišu sve dok se beba ne rodi. I pored velikog rizika Gema je odlučila da zadrži dete.

“Mislim da ako je ovo malo stvorenje u meni preživelo onako strašnu nesreću onda mu je suđeno da živi”, izjavila je Gema.

Tokom trudnoće nije uzimala nikakve antibiotike jer se bojala da će narušiti zdravlje bebe. Ali vredelo je. U maju je rodila zdravog dečaka i dala mu ime Ruben Mirakl Holms.

“Nisam mogla da prestanem da plačem kad su mi ga prvi put dali u naručje, jer je on moje malo čudo. Bila sam toliko srećna kada sam videla da je živ i zdrav nakon svega što smo prošli”, rekla je Gema.

Narednih meseci Gema će se postepeno oporavljati. Čeka je operacija kičme, gde će joj biti ugrađem metalni dodatak koji će joj pomoći da prohoda. Doktori predviđaju da će u roku dve do tri godine moći normalno da hoda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track