Taksista iz Maribora: Osvojio sedmicu, kolegama kupio po auto!

Srećnik je dobio skoro milion i po evra

Taksista iz Maribora: Osvojio sedmicu, kolegama kupio po auto!

Ludi svet -
Za 30.000 evra kupio je kolegama taksistima nove automobile, a u jednom kafiću je napravio zabavu skoro za pola grada

SLOVENIJA - Na lotou poslednje nedjelje u avgustu u Sloveniji su izvučene dve sedmice. Dobitak od tri miliona evra podiće dvojica muškaraca. Oba milionera listiće su uplatila na istoj benzinskoj pumpi Petrola u Mariboru.

Jedan od dobitnika, koji je osvojio 1,497.523 evra, je taksista (51) iz Maribora i otac dvoje dece. Izvlačenje lota gledao je sa ćerkom, a nakon što su se uverili da su zaista postali milioneri, dobitak su proslavili naydravljajući vinom.

Svojoj partnerki je tek je sledećeg dana otkrio da je njegov listić dobitni. Mariborski taksisti, sa kojima smo razgovarali, kažu kako dobro poznaju srećnika, ali da poštuju njegovu želju da ostane anoniman. Rekli su su da je veoma srećan, ali da ih nije obavestio o planovima za budućnost. Nakon što je osvojio više od milion evra taksista je novinarima priznao da je deset dana pre ovog dobitka dobio i šesticu na lotu, koja mu je račun uvećala za 1.000 evra.

Srećnik iz Maribora je odmah potrošio deo milionskog dobitka. Za 30.000 evra kupio je kolegama taksistima nove automobile, a u jednom kafiću je napravio zabavu skoro za pola grada. Dvojici prijatelja, koji su mu pomogli pri ispunjavanju listića, obećao je po 7.000 evra.

"Poručio bi igračima lota da dobro paze što obećavaju jer bi dobitak mogao da im odleti i pre nego što ga dobiju", rekao je taksista.

Inaće, novi loto milioner, koji godinama redovno igra loto, priznao je kako je broj 20 na listiću slučajno precrtao a nekoliko puta je proveravao da li je baš njegova kombinacija dobitna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track