DA LI ANĐELI ZAISTA POSTOJE? Doktor misli da je upravo jedan spasao ovoj devojčici život!
Foto: Ilyke.com

Viša sila?

DA LI ANĐELI ZAISTA POSTOJE? Doktor misli da je upravo jedan spasao ovoj devojčici život!

Ludi svet -
Sigurnosna kamera u bolnici snimila je nešto neverovatno dok je devojčica umirala. Doktori su ostali bez reči.

14-godišnja ćerka Kolin Banton, Čelzi već je bila čudo od bebe tako što je ostala živa sve do puberteta iako su doktori rekli da neće živeti dugo nakon rođenja. Zato su doktori mislila da je ovoga puta došlo njeno vreme da napusti ovu zemlju kada je došla u bolnici zbog jake upale pluća.

Njena majka, Kolin banton sigurna je da je anđeo došao kako bi njenoj ćerki dao još jednu šansu dok je skoro beživotno ležala na dečijoj klinici Šarlot. Ona tvrdi da je to bilo čudo i da je naučila da više nikada ne uzima stvari zdravo za gotovo.

Porodica je prihvatila savet lekara i okupili su se kako bi rekli poslednje zbogom Čelzi. Plakali su dok je ona gubila svest. Bilo joj je sve gore i gore i imali su vrlo malo nade da će preživeti više od nekoliko sati.

Sestra Kajli ostala je pored nje da se pozdravi sa svojom mlađom sestrom, koja bi trebalo da proslavi svoj 15. rođendan na Božić. Kajli je odbila da napusti Čelzi dokle god je u bolnici.

Ali izvan prostorije u kojoj se nalazila Čelzi, anđeoska svetlost primećena je na sigurnosnim kamerama. Sestre su saopštile to Kolin Bantnon i dali su joj da pogleda snimak. Svetlost, u obliku anđela, izuzetno svetla i jaka bila je vidljiva samo na bezbednosnim monitorima.

Doktori i ostalo osoblje iz bolnice složili su se da je svetlost bila u obliku figure sa krilima i da je izgledala "anđeoski". Ona je bila ispred Čelzine sobe nekoliko minuta. Kolin je rekla da je to bio ili anđeo koji je trebalo da je odvede ili anđeo koji joj je pomogao da ozdravi.

Čelzino stanje se popravilo. Brzo. Nekoliko trenutaka kasnije, ona se probudila i zbunila sve doktore u sobi. Ona je čudesno izlečena od upale pluća i puštena je iz bolnice. Njena majka smatra da je figura koja je stajala ispred vrata bio njen "anđeo čuvar", ostavljajući joj do znanja da još nije došlo njeno vreme da napusti ovu zemlju.

Osoblje bolnice je još uvek u šoku zbog onoga šta su videli na snimku, dok se Čelzi sprema da proslavi svoj rođendan na Božić. Ovo je jedno od onih čuda koje se ne mogu naučno ni medicinski objasniti, već može samo da postoji ideja da je viša sila spasla jedan život.

(NBC)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track