SUPRUGA VUKA SA VOL STRITA: Davao mi je kokain i terao na seks sa poslovnim partnerima!
Foto: Google +

Droga, seks, podmetanje

SUPRUGA VUKA SA VOL STRITA: Davao mi je kokain i terao na seks sa poslovnim partnerima!

Ludi svet -
Kristina Di Mauro tužila je Sejdža Kelija, ali par je na kraju uspeo da se nagodi i ona je promenila mišljenje. Ipak je divan otac, rekla je

Bila je to brakorazvodna parnica zbog koje je strepeo ceo Vol strit - mnogi finansijski moguli su se znojili zbog optužbi o seksualnim orgijama, hrpama kokaina i ultimativnoj dekadenciji.

Ona ovih dana, nakon što su detalji sa suda neko vreme dizali tiraž štampi, na sreću mnogih uključenih konačno se završila. Ali, ono što je izašlo u javnost o stvarnim vukovima s Vol Strita malo ko će brzo zaboraviti.

Glavni akteri zapanjujuće afere bili su 42-godišnji Sejdž Keli, milioner i investitorski bankar iz kompanije "Jefferies & Company", i njegova supruga Kristina Di Mauro Keli (39). Ispočetka je sve ličilo na ozbiljnu bračnu svađu. Keli je podneo zahtev za razvod, a nakon što je dobio privremeno starateljstvo nad svojim ćerkama (navodno na temelju toga što je potajno snimao svoju ženu kako šmrče kokain i pije u njihovom stanu na Petoj aveniji), njoj je pukao film pa je uložila protivtužbu u kojoj ne samo da je tvrdila da je njen suprug ozbiljan zavisnik o alkoholu i kokainu, nego i zlostavljač dece, i da ju je prisiljavao na seks s njegovim potencijalnim poslovnim partnerima, i to kako bi s njima sklopio posao.

Osim njegovog, spomenula je i niz drugih imena iz finansijskog sveta pa su odjednom na Vol Stritu počeli da sprovode testovi na drogu i izdavaju saopštenja u kojima se negiraju optužbe.

Na primer, u svojoj tužbi je detaljno opisala događaj iz Bostona 2012. kad ju je Keli prisilio da spava s Markom Birom, šefom "Aegerion Pharmaceuticalsa", s kojim je želeo da sklopi posao.

Ona i njen suprug te godine su se jednom prilikom družili s Birom i Bjornom Kochom, jednim od direktora u UBS-u."Veče je počelo u baru hotela Ritz Carlton. Svi u grupi su pili alkohol i uzimali kokain, osim Markovih odraslih sinova koji su nam se samo nakratko pridružili. Zatim se nas šest povuklo u Bjornov stan u kojem je Markova devojka, divlje plešući, skinula majicu i pokazala svoje veštačke grudi", navodi Kristina, pored koje je ubrzo na kauč seo Mark i rekao joj da je predivna.

Njen muž Sejdž je, tvrdi, s odobravanjem gledao kako je njegov budući poslovni partner počeo da je dira."Završili smo u mojoj i Sejdžovoj sobi. Opet smo uzimali kokain. U sobi su bila dva kreveta. Ubrzo smo se Sejdž i ja seksali na jednom, a Mark i njegova devojka na drugom. Tada je Mark rekao da se zamenimo", tvrdi Kristina.

Dodaje kako u tom trenutku nije znala šta da radi, a kad je Mark sugerisao da bi ona trebalo da vodi ljubav s njegovom devojkom, Kristina je, nezadovoljna predlogom, gledala u smeru svog muža ne bi li videla neku njegovu reakciju, odnosno iščitala što on o tome misli. Bio je preuništen, tvrdi.

Veče orgija Razmišljala sam o njegovom cilju da želi da osigura posao s Markom i osećala sam se odgovornom da ne razočaram Marka. Tako smo ja i Markova devojka nekoliko minuta bile u seksualnom kontaktu dok su Mark i Sedjž gledali. Tada se Markova cura pridružila Sejdžu na krevetu i počela da vodi ljubav s njim dok sam ja otišla do Marka. Iduće jutro Sejdž je bio ljut na mene i govorio da ne može da verovati da sam bila s Markom", priča Kristina.

"Ali, nakon te večeri Mark je postao važan Sejdžov klijent i značajan razlog za Sejdžovu vrlo uspešnu karijeru u "Jefferies & Company", tvrdi ona.

Tajni usloviAli, cela sudska drama, koliko god se činila nepopravljivom, dobila srećan epilog. Par se dogovorio o zajedničkom starateljstvu - koje je, tvrdi Kristina, bio njen cilj, a ne novac, odnosno sedam miliona dolara koje je takođe potraživala - pa je nakon toga izdala saopštenje kako je on "odličan otac" i izvinila se njegovoj kompaniji.

"On je osoba visokog integriteta i odličan otac koji duboko voli svoju decu. Značajan deo toga što se pisalo u štampi i drugim medijima proteklih nedelja je netačno, neistinito i hiperbolično, i izvinjavam se onima koji su zbog toga snosili posledice", navela je u jednom od dokumenata.

Uslovi postignute nagodbe nisu objavljeni.

Kristina i Sejdž, foto Google +
Kristina i Sejdž, foto Google +

(Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track