OPET ŽIVE ZAJEDNO: Pomirili se Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas

Cveta ljubav

OPET ŽIVE ZAJEDNO: Pomirili se Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas

Pop kultura -
Daglas se pohvalio prijateljima da "ne može biti srećniji", da je na premijeri filma "Last Vegas" nosio burmu i da je cele večeri pričao o svojoj prelepoj ženi

Posle šest meseci koje su proveli rastavljeno, Majkl Daglas (69) i Ketrin Zita Džons (44) pomirili su se.

Ovaj holivudski par opet živi zajedno u njujorškom apartmanu i bori se da održi brak u životu.

Glasine da su odlučili da pruže novu šansu jedno drugom počele su da se šire krajem prošlog meseca. Očigledno su hteli da idu korak po korak, jer tek sada je stigla vest da se Daglas vratio u stan kod supruge.

Daglas se pohvalio prijateljima da "ne može biti srećniji", da je na premijeri filma "Last Vegas" nosio burmu i da je cele večeri pričao o svojoj prelepoj ženi. Na pitanja radoznalih odgovarao je da im "ide super".

Potvrda o pomirenju stigla je preksinoć, kada se glumac pojavio u jednoj emisiji i rekao da je Noć veštica proveo sa porodicom.

"Moj sin je bio hobit, ćerka je nosila kostim iz dvadesetih, a Ketrin je bila Snežana iz bajke", rekao je Daglas i dodao da je on kasnio, pa je zgrabio jednu masku u prodavnici usput.

"Rekli su mi da je to maska Majka Majersa (kanadskog glumca), a da se ja ne sećam tog njegovog lika. Usput sam saznao da je to Majk Majers koji je sve pobio (u hororu “Noć veštica”)", ispričao je glumac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track