Biberovo obezbeđenje izbacivalo obožavaoce koji su platili 800 dolara da ga vide

Bahato

Biberovo obezbeđenje izbacivalo obožavaoce koji su platili 800 dolara da ga vide

Pop kultura -
Sve kamere su bile konfiskovane na ulazu u prostor za upoznavanje, ali je jedna devojka uspela da unese svoj telefon, preko kojeg je snimila celi proces

Mladi pevač Džastin Biber svakim danom sve više kvari svoj imidž i reputaciju, pa čak i kod svojih fanova, a poslednji incident je zabeležen u Brazilu, kad je pevačevo obezbeđenje bukvalno izbacivalo fanove, koji su platili 800 dolara za upoznavanje sa pevačom.

Karte za VIP deo koncerta Džastina Bibera, koje su se prodavale po 800 dolara rasprodate su za samo dva sata nakon što su stavljene na prodaju, a fanovi koji su imali sreće da ih nabave, ostali su razočarani nakon što ih je pevačevo obezbeđenje kao na traci izbacivalo iz prostora za upoznavanje.

Sve kamere su bile konfiskovane na ulazu u prostor za upoznavanje, ali je jedna devojka uspela da unese svoj telefon, preko kojeg je snimila celi proces. Na videu se može videti pevač, koji nezainteresovano stoji ispred belog platna, i mrzovoljno se slika sa fanovima, nakon čega ih odmah prepušta obezbeđenju na izlazu.

Fanovi su čekali čak tri sata da se pevač prvenstveno pojavi na ovom događaju, nakon kojeg su ostali razočarani i ogorčeni. Neki od fanova su čak kazali da na upoznavanju pevača uopšte nije ni bilo, već da je zaposlen nepoznati mladić koji je ličio na njega, i koji je nosio velike tamne naočare.

Autorka video snimka je kazala da je nakon svega polovina fanova otišla ljutito sa upoznavanja, dok su oni najverniji ipak oprostili svom idolu.

http://www.youtube.com/watch?v=0zwo1Ooc-Ow

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track