U PREMIJEROVOJ KOŽI: Pogledajte kako Boris kao Ivica Dačić peva Miljacku

Tvoje lice zvuči poznato

U PREMIJEROVOJ KOŽI: Pogledajte kako Boris kao Ivica Dačić peva Miljacku

Pop kultura -
Senzacionalan nastup glumca Borisa Milivojevića koji je zajedno sa Halidom Bešlićem otpevao čuveni hit "Miljacka"

Boris Milivojević je bio u koži Ivice Dačića i zajedno sa Halidom Bešlićem otpevao "Miljacku".Prvo se na sceni pojavio pravi Halid Bešlić, koji je otpevao prvu prvu strofu svoga hita, a kada se pojavio Boris u liku Ivice Dačića, poznat kao veliki ljubitelj pesme "Miljacka", nastala je prava euforija u studiju.

Halid je pohvalio Borisovu interpretaciju, rekavši da je kao original, mada je dodao da i Ivica isto lepo peva."Kopija, original, nema šta. Koliko je bila popularna u mojoj izvedbi, toliko ju je i premijer popularisao. Ovo je Boris lepo otpevao, ali je i Ivica", rekao je Halid.

"Hteo bi da pozdravim svoje kolege iz policije i vlade", imitirao je Boris Dačića."Ovo je genijalnost. Boris je sega-mega car. O interpretaciji da ne govorim, ako može da sredimo neke kazne za parking", rekla je Marija Šerišović. "Ovo je bilo fenomenalno. Čestitam vam na tome", rekao je Ivan. "Nisam očekivala Halida Beslića, a onda sam kada sam videla Halida mislila sam da je dobra maska. Bio si sjajan i ličiš na našeg predsednika vlade", rekla je Katarina.

http://www.youtube.com/watch?v=vqD3xVeTL_I

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track