NIKO KO ON: Pogledajte kako je Borisova Ana Kokić sve dovela do suza!
Foto: Tv Prva

Tvoje lice zvuči poznato

NIKO KO ON: Pogledajte kako je Borisova Ana Kokić sve dovela do suza!

Pop kultura -
Glumac je sve odlično zabavio imitirajući koleginicu s kojom učestvuje u humanitarnom šou

Glumac Boris Milivojević oduševio je sve svojom imitacijom pevačice Ane Kokić u osmoj epizodi "Tvoje lice nije poznato".

Boki je, posle transformacije Tine Tarner, ponovo obuo štikle, ovaj put kao njegova koleginica Ana Kokić, pevajući numeru "Idemo na sve". Žiri i publika nisu mogli da sakriju oduševljenje i svi su se odlično zabavljali, a žiriju su od smeha krenule i suze. Ana Kokić je bila prezadovoljna: "Ovo je bio moj najbolji nastup do sada".

Posle nastupa Borisova Ana Kokić je ostala bez usana. "Odlepile su mi se usne", rekao je Boris pošto je poljubio voditelja, pa ih je skinuo. Međutim, Marija Mihajlović nije mogla dozvoliti da Ana bude bez karmina pa je otišla na scenu i našminkala Borisa.

"Ti si bio izuzetan. Imali smo buckastu Kristinu, a sad i busmastu Anu Kokić. Trudnu Anu Kokić. Pokidao si. Oduševio si ", rekao Ivan Ivanović.

"Ovo je bilo toliko zabavno. Ja sam se oduševila kako pućiš usta, a onda si ih skinuo. Dobro si se osećao u tome, nisi imao barijeru kada treba da buduš seksi žena. Svaka čast", rekla Katarina.

"Boki i ja smo bili cimeri, nisam znao da sam imao cimerku", rekao je Sergej, koji se nadovezao na Icanovu priču da je reč o trudnoj Ani Kokić i pitao se da li je dete njihovo.

http://www.youtube.com/watch?v=5rfnKFmlP5c

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track