POSLE 10 GODINA: Žerar Deparđe se vraća na pozorištne daske!
Foto: Rojters

Ljubavna pisma

POSLE 10 GODINA: Žerar Deparđe se vraća na pozorištne daske!

Pop kultura -
Glumac će sa francuskom glumicom Anuk Eme igrati osam predstava u Antoan teatru u Parizu od 4. do 11. januara

PARIZ - Francuski glumac Žerar Depardje vratiće se na pozorišne daske prvi put posle deset godina komadom "Ljubavna pisma" - omiljenim među zauzetim zvezdama koje nemaju vremena da uče tekst.

Elizabet Tejlor, Mel Gibson, Ketlin Tarner, Kristofer Volken i Sigurni Viver samo su neka od velikih imena koja su igrala Endrua Makipisa Lada trećeg i Melisu Gardner u komadu američkog pisca A. R. Gurnija koji istražuje višegodišnju vezu jednog para kroz njihova pisma.

Budući da se pisma čitaju na pozornici, glumci ne moraju da pamte tekst, piše AFP.

Depardje će sa francuskom glumicom Anuk Eme igrati osam predstava u Antoan teatru u Parizu od 4. do 11. januara, saopštilo je ovo pozorište.Deparđe se poslednji put pojavio u pozorištu 2004. u adaptaciji Henri Džejmsovih "Zveri iz džungle".

Hvaljen kao jedan od najboljih glumaca svoje generacije, Depardje je slavu stekao ulogama u filmovima "Sirao de Beržerak", "Zelena karta" i serijalu "Asteriks i Obeliks".

Poslednjih godina poznatiji je po izgledima u javnosti od vožnje u pijanom stanju i ispada u avonu do preseljenja u Belgiju kako bi izbegao porez na bogate.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track