NEPLANIRANI ODMOR: Zbog gripa se odlaže X Faktor!

Epidemija

NEPLANIRANI ODMOR: Zbog gripa se odlaže X Faktor!

Pop kultura -
Šesta lajv emisija takmičenja X Factor zamenjena je zbog epidemije gripa, na programu planiran specijal ovog šou programa

Promena plana!Šesta lajv emisija „X faktora“ otkazana je zbog gripa! Ipak, publika će u utorak moći da uživa u svojim omiljenim takmičarima jer će na programu biti specijalna epizoda pod nazivom „Upoznaj svog favorita“!Finale sve bliže- Nažalost, epidemija gripa trenutno vlada u „X faktoru“, pa smo planiranu pauzu koja treba da se desi nakon polovine emitovanja emisija uživo samo pomerili za ovaj utorak, kad ćemo prikazati specijal koji po pravilima služi da gledaoci maksimalno upoznaju takmičare. Približavamo se finalu i pravi je trenutak da napravimo presek njihovih dosadašnjih nastupa, izjava i utiska koji su ostavili na sve nas. Mentori su se vezali za svoje štićenike, naporno rade s njima i tuguju kad neko napusti takmičenje. Ali oni ih dobro poznaju, a vreme je da i gledaoci maksimalno dobro upoznaju naše mlade buduće zvezde i tako odluče kome će poveriti muzičku scenu celog regiona - stoji u saopštenju produkcije.Svetska karijeraDa podsetimo, prvi „X faktor“ na ovom području je regionalan i upravo to doprinosi kvalitetu i raznovrsnosti takmičara. Međutim, važno je napomenuti da se takmiče pojedinci, a ne zemlje. Pobedniku muzičkog takmičenja biće omogućen prodor na svetsku muzičku scenu, što nikad nijedan šou kod nas nije uradio. Kandidatima i ekipi svakako želimo da brzo ozdrave.(LJ. R.)

Lukijan veruje da će ponovo biti u punoj snazi sledećeg utorka
Lukijan veruje da će ponovo biti u punoj snazi sledećeg utorka

Da podsetimo, prvi X Factor na ovom području je regionalan i upravo to doprinosi kvalitetu i raznovrsnosti takmičara. Ali, važno je napomenuti da se u X Factoru takmiče pojedinci, a ne zemlje. Ako pobednik bude imao kvalitete koji se ovde traže, X Factor će mu omogućiti prodor na svetsku muzičku scenu, što nikada ni jedan šou kod nas nije uradio.

Šarmantni Doktori se razboleli
Šarmantni Doktori se razboleli

Zato pažljivo razmotrite za koga ćete glasati u narednim emisijama!

Kandidatima i ekipi svakako želimo brzo ozdravljenje, a u utorak uveče na TV Pink gledamo X Factor Specijal "Upoznaj svog favorita"!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track