ŽELJKO ZAMERIO MAIDU: Razbio si, ali vidim da pričaš i sa Kristinom, razgovaraćemo kasnije!

ŽELJKO ZAMERIO MAIDU: Razbio si, ali vidim da pričaš i sa Kristinom, razgovaraćemo kasnije!

Pop kultura -
Razbio si stvarno. Počeo si da prihvataš savete koje ti ja dajem, a vidim i sa Kristinom pričaš, o tome ćemo razgovarati kasnije. Je l' ti ona skinula vibrato, rekao je Željko

Željko Joksimović od samog početka šoua X Factor ima zanimljivu komunikaciju sa svojim pulenom Maidom Hećimovićem. Još na prvoj audiciji mu je rekao da ga nervira i da će zbog toga postati popularan. Ovoga puta mu je u šali zamerio to što je pričao sa Kristinom Kovač, sa kojom Joksimović ima konflikt od početka šoua.

"Razbio si stvarno. Počeo si da prihvataš savete koje ti ja dajem, a vidim i sa Kristinom pričaš, o tome ćemo razgovarati kasnije. Je l' ti ona skinula vibrato?", našalio se Željko sa Maidom, a Hećimović se nasmejao.

"Daleko ćeš stići, to sam ti rekao i na prvoj audiciji, iako si me nervirao", dodao je Željko.

"Šta reći? Dosledno. Bravo! mislim da je Balkan dobio svog velikog pevača u tebi. Mislim da ne bi trebalo da pevaš strane pesme. Ne jer ih ne bi znao već mi se sviđa tvoj identitet", rekla je Kristina.

"Ti imaš zaista veliki vokal. Predviđam ti sigurnu budućnost, veliku karijeru", kazao je Kiki. "Osim tog glasa koji je reprezentativan, tu je i tvoja borba kada izađeš na binu", zavrio je pevač.

NE PROPUSTITE:

ŽELJKO BESAN NA DANIJELA: Ljut sam što si promenio pesmu meni iza leđa!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track