EMINA: Aleksa je bio kod numerologa koji mu je rekao da mu je danas srećan dan!

Rekao mu kako da spoji boje

EMINA: Aleksa je bio kod numerologa koji mu je rekao da mu je danas srećan dan!

Pop kultura -
Aleksa je ušao u šminkarnicu i rekao da je bio kod numerologa i da mu je rekla da nosi crveno-crnu kombinaciju i da mu je današnji dan srećan dan, ispričala je Emina

Emina Jahović je veoma ponosna na jednog od svojih pulena, Aleksu Perovića. Ona u skoro svakoj emisiji ispriča nešto iz njihovih privatnih života, pa je to uradila i ovoga puta. Pevačica je rekla da Aleksa ide kod numerologa koji mu govori koje boje da ukombinuje i kako će imati više sreće na nastupu.

"Aleksa je ušao u šminkarnicu i rekao da je bio kod numerologa i da mu je rekla da nosi crveno-crnu kombinaciju i da mu je današnji dan srećan dan", ispričala je Emina, dok je Aleksa sve potvrdio uz širok osmeh.

"Verovao sam ti svaku reč, ovo je bilo zaista jako dobro. Sve si bolji i bolji. Dobro si se snašao u tom mizanscenu iako pevaš vrlo emotivnu pesmu. Ti si sve to začinio jednom sjajnom interpretacijom", rekao je Željko za Aleksinu interpretaciju.

"Moram da budem iskrena i da priznam na poslednjem refrenu, tu si me potpuno ubedio. Mislim da ćeš ti da slomiš mnoga ženska srca u svojoj karijeri. Ti kad si strastan tad si najbolji", rekla je Kristina.

"Ovde si bio fantastičan. To je muzika koju treba da pevaš", pohvalio ga je Kiki.

NE PROPUSTITE:

ŽELJKO ZAMERIO MAIDU: Razbio si, ali vidim da pričaš i sa Kristinom, razgovaraćemo kasnije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track