PRLJAVI VEŠ POZNATIH: Džesika Simpson tražila 18.000 dolara za šminku

Pre emitovanja emisije

PRLJAVI VEŠ POZNATIH: Džesika Simpson tražila 18.000 dolara za šminku

Pop kultura -
Dejv Berg, dugogodišnji producent šoua "Noćni šou sa Džej Lenom", najavio je objavljivanje knjige u kojoj će otkriti šta se sve dešavalo u bekstejdžu

Dejv Berg, dugogodišnji producent šoua "Noćni šou sa Džej Lenom", najavio je objavljivanje knjige u kojoj će otkriti šta se sve dešavalo u bekstejdžu pre početka emisija.

Džej Leno je počeo sa svojim šouom 1992. godine, i ubrzo je postao jedan od legendarnih tok šouova današnjice. Tokom njegovog emitovanja, Švarceneger je upravo tamo rekao da će se kandidovati za guvernera Kalifornije, Barak Obama je napravio svoje prvo javno gostovanje, a Hju Grant je izdao i zvanično izvinjenje zbog spavanja sa prostitutkom.

Međutim, iza scene i nije bilo sve bajno, jer su mnogi gosti imali različite prohteve za dolazak u emisiju, a to je u svojoj knjizi napisao Dejv Berg. Javne ličnosti poput Kventina Tarantina, Gereta Bejla, Edija Marfija i mnogih drugih, pravili su dosta problema pred gostovanje u emisiji, a neki od njih su čak tražili i novac za svoje pojavljivanje.

Nakon što je Leno izgradio šank kako bi alkoholom malo opustio svoje goste, Tarantino se malo zaneo pri piću, pa na kraju nije bio sposoban za intervju. Džesika Simpson je tražila 18.000 dolara za šminku i frizuru, kao uslov da gostuje u emisiji, ali je Leno to odbio. Bivši predsednik Amerike Bil Klinton, odbio je da dođe u emisiju zbog preteranih šala o Moniki Levinski.

Edi Marfi je sigurno bio najkomplikovaniji za saradnju, s obzirom na to da je imao celu listu zahteva za gostovanje u šou, kako bi njegov 45-minutni boravak u studiju bio što opušteniji.

Foto AP
Foto AP

blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track