Tri stvari koje će vas oraspoložiti tokom kišnih dana

Pobedite dosadu

Tri stvari koje će vas oraspoložiti tokom kišnih dana

Pop kultura -
Ako ne želite da posežete za zdravim načinima zabave poput vežbanja i plesanja, probajte ova tri saveta koji će vam pomoći da prebolite mokre noge, hladnoću i gubitak želje za korisnim aktivnostima

Neraspoloženi ste zbog kiše koja nikako da prestane da pada? Ako ne želite da posežete za zdravim načinima zabave poput vežbanja i plesanja, probajte ova tri saveta koji će vam pomoći da prebolite mokre noge, hladnoću i gubitak želje za korisnim aktivnostima.

Utešni obrokKišni dani stvoreni su za uživanje u „utešnim“ obrocima. Reč je o utešnoj hrani bogatoj masnoćama i šećerima koji podižu raspoloženje, a obično imaju duboku sentimentalnu povezanost.

Skuvajte zato masnu pileću supicu sa rezancima, špagete sa sosom od paradajza i mlevenim mesom, ispecite picu ili omiljeni kolač. Ako ste zaglavili na poslu, pozovite telefonski broj najdraže dostave.

Topli napitakDanas zaboravite na dijetu i umesto toga „ugrejte kosti“. Vreme je za topli kakao, omiljeni biljni napitak ili složeniju „dizalicu“ sastavljenu od kafe, mleka, čokolade i šlaga.Promenu raspoloženja na bolje garantuje vam i alkoholni koktel na temelju kuvanog vina ili ruma sa dodatkom mirisnih začina poput cimeta i karanfilića.

Filmski maratonMokre noge i brz pad temperature u termometru zaboravićete uz filmski maraton prepun (romantičnih) komedija sa vašim omiljenim holivudskim glumcem.

(Prva.tv)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track