Rambova ćerka počela pevačku karijeru!

Ima nekoliko svojih pesama

Rambova ćerka počela pevačku karijeru!

Pop kultura -
Starija ćerka našeg proslavljenog fudbalera Dejana - Ramba Petkovića, odnedavno se bavi pevanjem

Ana Petković (17) čuvenog oca neće zameniti na fudbalskom terenu, ali planira da svet ipak čuje za nju. I to zbog njene muzike.

Starija ćerka našeg proslavljenog fudbalera Dejana - Ramba Petkovića, odnedavno se bavi pevanjem. Naime, ona je na Jutjubu objavila nekoliko svojih pesama koje već imaju na desetine hiljada pregleda i uglavnom pozitivne komentare.

Ana peva na engleskom, a svaku pesmu prati visokobudžetni spot. To i ne čudi, jer joj je najveća podrška upravo otac. Rambo ne krije koliko je ponosan na ćerkin talenat. Oduševljen je pozitivnim komentarima a i sam joj pomaže u promociji. Tako, svaki njen novi spot deli sa pratiocima na društvenim mrežama, a kako je jedan od najpopularnijih sportista u Brazilu, Anin prodor na muzičku scenu je vrlo izvestan.

Prema našim saznanjima, Ana, koja još ide u srednju školu, planira da nastavi svoje muzičko obrazovanje u nekoj od elitnih muzičkih akademija u svetu. Zasad ne želi da priča za medije jer hoće da najpre spremi album kojim će se svima predstaviti.

Prva pesma koju je sedamnaestogodišnja Ana objavila je "No longer this way", zatim slede "Still love you", "Heartbreaker" i "Prisoner".

Svaka od ovih pesma ima kvaliteno i profesionalno urađen spot, koje je mlada pevačica podelila i sa svojim prijateljima na društvenoj mreži Fejsbuk, gde je dobila veliki broj pozitivnih komentara.

http://www.youtube.com/watch?v=ynGi7c_x20Y

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track