HAOS: Madona pokazala zadnjicu, Kanje hteo da ukrade Gremi
Foto: Profimedia

Prestižnu manifestaciju obeležili skandali

HAOS: Madona pokazala zadnjicu, Kanje hteo da ukrade Gremi

Pop kultura -
Pevačica otkrila da nosi podizač za guzu, a muž Kim Kardašijan prekinuo Bekov nastup tražeći da on nagradu za najbolji album ustupi Bijonse jer ju je više zaslužila od njega
1 / 2 Foto: Profimedia

Ovogodišnju, 57. dodelu Gremi nagrada, koja je održana u noći između nedelje i ponedeljka u Stejpls centru u Los Anđelesu, obeležili su Madona i Kanje Vest.Pevačica, koja gazi 56. godinu, iskoristila je šetnju po crvenom tepihu da otkrije dugo čuvanu tajnu - da njena zadnjica izgleda savršeno pomoću specijalno dizajniranog podizača. Pop diva je pred fotografima podigla suknjicu i tada su se ukazale crne tange i kaiševi koji su pomogli „kraljičinoj“ pozadini da stoji baš onako kako ona želi. Madona se pozabavila i svojim grudima, pritiskala ih je i podizala rukama kako bi što više istakla dekolte.

Taman kada su svi mislili da se ništa više neće dogoditi, „zablistao“ je Kanje Vest. On je napao Beka, dobitnika nagrade za album godine, i tražio od njega da priznanje prosledi Bijonse, kojoj, kako je rekao, više pripada. Roker Vestu nije ostao dužan, pa mu je rekao da se smiri. Kanje se vratio na mesto i počeo da se smeje praveći se da je sve šala. I njegova žena Kim Kardašijan smejala se i aplaudirala, dok su Bijonse i njen muž Džej Zi ostali u čudu. Vest je nastavio da viče i u bekstejdžu.- Ako organizatori Gremija nastave ovako da se ponašaju, mi, pravi umetnici, više nećemo dolaziti na dodele niti ćemo učestvovati u izboru. Beku nedostaje poštovanja. Nagradu je trebalo da da Bijonse, koja je zaista zaslužuje - izjavio je reper.

Napao rokera... Bek i Kanje Vest
Napao rokera... Bek i Kanje Vest

Ovo mu nije prvi put da pravi skandal. Istim povodom je divljao i 2009, kada se popeo na binu dok je Tejlor Svift primala Gremija za najbolji spot, i rekao da ga ona ne zaslužuje jer je Bijonse imala najbolji spot ikad snimljen.Inače, Bijonse je kući otišla zadovoljna jer je osvojila čak tri Gremija: za najbolju r&b interpretaciju, najbolju r&b pesmu i za najbolji suraund saund album. Isti broj statua su dobili i Sem Smit (nagrade za najboljeg novog pevača, za pesmu godine i najbolji snimak) i Farel (za savremeni album, za najbolji spot za pesmu „Hepi“ i za najbolje solo izvođenje u pop kategoriji).

OBRAČUN Drama u Holivudu uoči dodele nagrada SNUP DOG BEŽAO OD METAKASamo nekoliko sati uoči dodele Gremi nagrada ispred elitnog Superkluba u Los Anđelesu, u kom su brojne zvezde uživale u provodu, naoružani napadači otvorili su rafalnu paljbu na grupu ljudi i usmrtili jednog muškarca. Nastali su opšti metež i panika, a iz popularnog mesta za noćni provod živu glavu je spasavao i poznati reper Snup Dog, kao i Vis Kalifa i Skulboj Kju. Prema pisanju američkog magazina TMZ, policija sumnja da su osobe upletene u pucnjavu, kao i žrtva, povezane s lokalnim bandama i da bi to mogao da bude uzrok oružanog obračuna. Inače, Skulboj Kju i Viz Kalifa bili su u trci za Gremi za najbolji rep album, zajedno sa Eminemom i Igijem Azaleom.(T. M.)

DOBITNICI NAGRADE GREMI- Najbolji zvuk - Sem Smit- Najbolji rok album - Morning fejz- Najbolji album - Bek- Pesma godine - Stay With Me - Sem Smit- Najbolji novi izvođač - Sem Smit- Najbolji duet - Grejt big vorld i Kristina Agilera- Najbolji tradicionalni album - Toni Benet i Ledi Gaga- Najbolji r&b performans - Bijonse i Džej Zi- Najbolja r&b pesma - Drunk In Love - Bijonse- Najbolji suraund saund album - Bijonse- Najbolji savremeni album - Farel- Najbolji spot - Happy - Farel- Najbolje pop izvođenje - Farel- Najbolji r&b album - Toni Braxton & Babyface- Najbolji rep album - Eminem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track