(FOTO) GOLE GRUDI NA CRVENOM TEPIHU: Dekoltei do pupka dominirali MTV nagradama

Crveni tepih

(FOTO) GOLE GRUDI NA CRVENOM TEPIHU: Dekoltei do pupka dominirali MTV nagradama

Pop kultura -
MTV Europe Music Awards prošle su u znaku Džastina Bibera (21), koji je osvojio pet nagrada, ali posebnu pažnju privlačile su devojke na crvenom tepihu

Iako su na dodjelama MTV EMA nagrada u centru pažnju izvođači, prilika da svi ostali zablistaju je crveni tepih. MTV Europe Music Awards prošle su u znaku Džastina Bibera (21), koji je osvojio pet nagrada, ali posebnu pažnju privlačile su devojke na crvenom tepihu.

Tako je pevačica Eli Goulding (28), koja je bila nominirana za najbolju izvođačicu, osvanula na crvenom tepihu u dugoj, crnoj haljini s dubokim dekolteom.

Glumica Rubi Roze (29), poznata po ulozi u seriji 'Orange is The New Black', obukla je pantalone s visokim strukom i kaputom ispod kojeg, naizgled, nije imala ništa.

Manekenka Hejli Boldvin (18) privlačila je pažnju kratkoj haljinici sa cvetovima i neobičnog dizajna na koje se ipak najviše isticao duboki dekolte.

Šej Mičhel (28), zvezda serije 'Pretty Little Liars', zablistala je u dugoj beloj haljini s visokim prorezom koji je ali je ipak u prvi plan pao dekolte.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track