Pozorište na Terazijama proslavlja 66. rođendan
Foto: Stefan Jokić

Premijera tri mjuzikla posle Nove godine

Pozorište na Terazijama proslavlja 66. rođendan

Pop kultura -
Specijalna priznanja dobili su glumci Svetislav Bule Goncić i Rade Marjanović za 350. izvođenje predstave „Neki to vole vruće“

Reditelj Jug Radivojević dobio je godišnju nagradu za mjuzikl „Mama mija“, kao i Slobodan Obradović za prevod libreta i prepev songova u istom komadu.- Ovu nagradu posvećujem koproducentu Juretu Franku za svu pomoć koju mi je ukazao. Znamo da je pozorište ogledalo društva, a ja bih bio veoma srećan kad bi naše bar malo ličilo na Pozorište na Terazijama - rekao je Radivojević.Direktor pozorišta Aleksandar Đaja podsetio je prisutne na velike uspehe u protekloj godini, isplaćene višemilionske stare dugove uz pomoć Sekretarijata za kulturu, kao i to da publiku u sledećoj godini očekuju premijere mjuzikla „Sweet charity“, „Pastir Kostja“ i „Mister dolar“.Specijalna priznanja dobili su glumci Svetislav Bule Goncić i Rade Marjanović za 25 godina igranja i za 350. izvođenja predstave „Neki to vole vruće“.- Mi veoma dugo radimo ovu predstavu i ova je potvrda za sve. Da nije bilo Soje Jovanović da napravi sjajnu originalnu verziju, mi ovo ne bismo ovoliko dugo igrali, a ni publika ne bi punila salu. Svi se na svakoj predstavi podsetimo Soje - istakao je Goncić.(M. C.)

Nagrađen StoriVERI NIKOLIĆ ZAHVALNICA ZA PODRŠKUPozorište na Terazijama dodelilo je zahvalnicu za izuzetnu medijsku podršku novinarki magazina Stori Veri Nikolić. Teatar je nagradio ovaj magazin, koji izdaje „Adrija medija grupa“, za kvalitetnu dugogodišnju saradnju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track