“PAROVI” SU ZABAVNO HUMORISTIČKI PROGRAM!

OTKRIVENE SU KARTE: Mada su mnogi bili ubeđeni da gledaju rijaliti, oni su uživali u - seriji

“PAROVI” SU ZABAVNO HUMORISTIČKI PROGRAM!

Pop kultura -
Na Hepi televiziji emituje se rijaliti serija – “Parovi”!

Naime, ovaj šou definitivno nije rijaliti, već neverovatan zabavno humoristički program, u kojem glavne uloge imaju: Zmaj od Šipova, Nenad Marinković Gastoz, Miki Đuričić, Vesna Rivas, Maca Diskrecija…Ono što je većina gledalaca do sada već primetila, jeste da se iz sezone u sezonu u luksuznoj vili pojavljuju isti glumci, koji su potpisali ugovor sa Hepi televizijom, uz obavezu da glume I zabavljaju široke narodne mase.-Sve je počelo kao odlična psihološka igra u luksuznoj vili, koja je gledaoce prikovala za male ekrane, a Hepi televiziji obezbedila rekordnu gledanost –saznajemo u produkciji Hepi televizije. – Kao kad počnete da radite film, a onda shvatite da sve može da preraste u odličnu seriju, to se dogodilo I sa ovim šou programom. Motivisani nagradom od sto hiljada evra, na stotine poznatih prijavilo se da učestvuje u ovom zabavno humorističkom programu, svesni da su deo odličnog scenarija odabranog produkcijskog tima. Ušli su u šou da - pobede i odnesu nagradu, ali I osvoje simpatije gledalaca, promovišu sebe u javnosti…Hepi televizija je sa njima potpisala ugovo kao sa glumcima, jer, oni to u stvari jesu.

Glumci u ovom zabavno humorističkom programu u stvari dobijaju honorare, za seriju, čije se epizode emituju svakodnevno, čime je produkcija Hepi televizije uspela da prevaziđe mogućnost zabrane, jer oni ni ne emituju rijaliti program, već komičan sadržaj, sa mnogo muzike, živopisnih dijaloga, tradicionalnih događaja, poput svadbe, slave, proslave Nove godine, itd.-Vodeći likovi,koji i dalje opstaju u vili zahvaljujući glasovima gledalaca, i dalje će biti u igri za glavnu nagradu –otrkiva naš izvor. – Sporedni će ulaziti povremeno, baš kao u serijalu, gde će moći da se zadrže u daljem takmičenju samo zahvaljujući svojoj harizmi, šaljivosti.. Realno, oni su glumci, imaju svoje uloge, iz kojih nekad zarad šou programa izađu, ali je jasno da su već osvojili simpatije gledalaca,koji ne žele da ih se odrekne.

Iz tog razloga, “Parovi”, može se reći, ne mogu da se svrstaju u klasičan rijaliti, jer umnogome odstupaju od takvih programa u svetu.Učesnici šou programa rado su deo emisija na Hepi televiziji,čime se zadovoljavavaju apetiti gledalaca za likovima, sa kojima su se srodili, pronašli u njima, podržavaju ih svojim glasovima I ne dozvoljavaju im da se sklone sa ekrana.Mnogi su shvatili “Parove” kao pravi zabavno humoristički program, koji defintiivno prerasta u seriju, gde opstaju vodeći likovi, a sporedni se smenjuju, ukoliko ne izbiju u prvi plan, poput Anđele Lakićević I drugih. Kao I u svakoj seriji, I ovde je dozvoljena ljubav, svađa, spletkarenje, pa I laži. Produkcijki tim rijalitija “Parovi” ozbiljno se bavi dramaturgijom odnosa učesnika rijalitija,čime gledaoci često pomisle da je ono što gledaju na ekranu istina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track