(VIDEO) RECEPT ZA HOLIVUDSKI USPEH: 5 stvari koje niste znali o zvezdi Bekstva iz zatvora
Foto: Facebook Printscreen

Izvukao se iz pakla i postao simbol

(VIDEO) RECEPT ZA HOLIVUDSKI USPEH: 5 stvari koje niste znali o zvezdi Bekstva iz zatvora

Pop kultura -
Glumac Vetvord Miler opet se našao u centru pažnje nakon odgovora na kontroverzne prozivke jedne Fejsbuk stranice. Koliki god da ste ljubitelj njegovog dela, ove stvari niste znali o njemu.

Slavni glumac (43) najpoznatiji po ulozi u seriji "Bekstvo iz zatvora" na Fejsbuku je objasnio da je paparaco fotografija na kojoj ima višak kilograma nastala u najgorem trenutku u njegovom životu. Nakon njegove otvorene ispovesti, Fejsbuk stranica "The LAD Bible" obrisala je post kojim se podsmeva Mileru.

Iako se Ventvord Miler prvi put na malim ekranima pojavio 1998. godine, najpoznatiji po ulozi Majkla Skotfilda u "Bekstvu iz zatvora", brata osuđenog ubice Linkolna Barouza. Nakon što se serija okončala 2009. godine, Miler je sa javnošću podelio neke od značajnijih informacija o svom životu.

1. Diplomirao je na Prinstonu.

Ventovord Miler završio je cenjeni Prinston Univerzitet 1995. godine, diplomiravši na odseku za englesku književnost. Oduvek je bio kontroverzna ličnost, jer je otkriveno da je u prvim godinama studija napravio strip u lokalnim novinama zbog kojeg je bio optužen da je rasista i ksenofob.

Prinston (Foto: Profimedia)
Prinston (Foto: Profimedia)

2. Nakon završetka serije koja ga je proslavila napisao je dramu.

Miler je oduvek uživao u pisanju, ali kaže kako su ga studije odvratile od toga. "Još u prvoj godini sam slušao predavanje kreativnog pisanja, koje me je odvratilo od ove ideje. Mora da sam poslao neku priču u koju sam se uzdao, a koja nije dobro primljena. Čista sujeta.", izjavio je Miler. Ipak nakon 2009. 4 nedelje nakon završetka emitovanje "Bekstva iz zatvora", Vetvord je napisao dramu "Stoker" pod pseudonimom Ted Fulke. Ova drama je psihološki triler po kojoj je snimljen istoimeni film sa Nikol Kidman 2013. godine. Miler je izjavio da je koristio pseudonim kako bi ljudi delo percipirali samo za sebe, nevezano za njegovu slavu.

3. Njegovo poreklo posebno je zanimljivo jer njegovim venama protiče krv nekoliko rasa

Sa majčine strane nosi rusko, francusko, sirijsko, švedsko i holandsko poreklo, dok je njegov otac smeša jamajčanske, nemačke, jevrejske i krvi američkih indijanaca. Samim tim su tužbe sa kojim se susreo tokom studija apsurdne.

4. Priznao je da je gej 2013. godine

Godinama je poricao da je homoseksualac, a javno se otkrio u pismu u kojem odbija da dođe na filmski festival u Petrogradu, zbog, kako je sam rekao, ruskog anti-gej raspoloženja. Posle je priznao da je poricao svoju seksualnost jer se bojao da će to negativno uticati na njegovu karijeru.

Ventvord se ovoj svojoj želji najviše približio ulogom u seriji "The Flash", u kojoj glumi specifi;nog negativca "Captain Cold"-a koji se u mnogo navrata pokazuje kao časni anti-heroj. Više puta je izjavljivao kako je nametnut stereotip da su svi superheroji heteroseksualno orijentisani, iako to nije nikako povezano sa njihovim delima i junaštvom.

(Celebrity Toob)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track