Slavna pevačica se bori sa rakom mozga: Oproštajna poruka zbog koje je ceo svet pustio suzu (FOTO)
Foto: Profimedia

TUŽNA VEST

Slavna pevačica se bori sa rakom mozga: Oproštajna poruka zbog koje je ceo svet pustio suzu (FOTO)

Pop kultura -

Čim su videli poruku, fanovi su počeli sa ostavljanjem komentara podrške i izraza žaljenja zbog bolesti pevačice

Nakon nekoliko godina pauze, slavni bend Rokset (Roxette) vratio se na muzičku scenu i započeo veliku turneju, sa namerom da obeleži punih 30 godina od osnivanja.

Sreća fanova slavnog muzičkog dua nije se mogla izmeriti kada su čuli da će Mari Fredrikson ponovo zapevati na koncertima, i to u Švajcarskoj, Namečkoj, Velikoj Britaniji, Rusiji i još nekoliko zemalja.Ali, onda je 57-godišnja pevačica javnosti otkrila užasnu vest.

Naime, svi koncerti su otkazani, a Mari se ponovo povlači sa muzičke scene, jer su joj lekari, koji su dijagnostikovali tumor na mozgu, savetovali da u narednom periodu ne putuje i ne peva, piše Billboard.com."Bilo je to 30 fantastičnih godina! Kada se setim naših ranijih turneja, osećam samo radost i sreću. Svi naši nastupi i uspomene koje sam stekla proteklih godina su veliki deo mog života. Posebno sam ponosna i zahvalna što sam još nekoliko puta uspela da zapevam pred publikom nakon mojih bolesti. Nažalost, moje turneje su gotove i želim da iskoristim priliku da se zahvalim našim divnim fanovima, koji su nas pratili na ovom dugom i krivudavom putu", napisala je Mari u oproštajnoj poruci na društvenoj mreži Fejsbuk.Čim su videli poruku, koja je napisana uz fotografiju prepune sale za vreme koncerta benda Rokset, fanovi su počeli sa ostavljanjem komentara podrške i izraza žaljenja zbog bolesti pevačice.

Inače, Mari se sa tumorom na mozgu bori još od 2002. godine. Nakon tri godine teških terapija, objavila je da je konačno ozdravila, iako joj je bolest uzela vid na desnom oku.Nažalost, karcinom se vratio, a fanovi i kolege slavne pevačice nadaju se da će Mari biti dovoljno jaka da ponovo pobedi opaku bolest.Pročitajte još na portalu Stil:(FOTO) Zaveo maloletnicu, tragično izgubio dvoje dece: Bizaran život slavnog pevača! (FOTO) Ona je bucka prosečnog izgleda, a sve žene joj zavide: Upecala najpoznatijeg zavodnika!Tužna sudbina slavne pevačice: Ostalo joj nekoliko meseci života, doživela nezapamćenu tragediju!(FOTO) Nekada je zarađivala i po 10.000 dolara na dan, a sada izgleda uništeno! (FOTO) Sestre Janković prvi put zajedno u javnosti: Podrška iz prvog reda!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track