NAJVRELIJE SCENE GOLOTINJE: Sve ovo odigralo se na televiziji, a vi niste imali pojma!
Foto: Jutjub

Žmurite!

NAJVRELIJE SCENE GOLOTINJE: Sve ovo odigralo se na televiziji, a vi niste imali pojma!

Pop kultura -

Dobra televizija dolazi u formi drame, komedije i rijelitija. Dobra televizija takođe uključuje golotinju i seks!

Ono što je nekada bio tabu, sada je norma. Nekada na televiziji niste mogli ni da sanjate da vidite ovakve scene "usred bela dana", ali sada...stvari su se malo promenile.Predstavljamo vam najbolje i najvrelije scene golotinje iz televizijskih emisija!1. Seks i Grad - Samantin sušiU seriji Seks i Grad sve je bilo vezano za veze i seks u Njujorku. Za gledaoce to je značilo da je golotinja često zagarantovana. Skoro svali lik u seriji pokazao je grudi u jednom trenutku, ipak nijedan lik nije išao na kartu golotinje bolje od Kim Katral kao Samanta Džons. Možemo da napišemo i top 100 njenih golih scena, ali broj jedan je kada Samanta planira da iznenadi njenog dečka tako što je privatne delove prekrila samo sušijem.

2. "Shameless" - goli tipovi!"Shameless" je serija puna golotinje, a naročito muške golotinje. Obično su žene te koje se skidaju, a muškarci su limitirani na gole zadnjice. Za glumca Rajana Mekentajera i Zeka Mekgovana nije bio problem ni prednji deo u ugovoru.

2. "Lucky Louie"Lui je poznat kao stend ap komičar u seriji "Louie" na FX kanalu, ali njegova prva serija bila je na HBO-u. Šou je sniman pred publikom u stidiju, a bilo je tu dosta psovanja i golotinje. Na kraju serije, Lui je ustao iz kreveta potpuno go, da potpuno go! Verovatno je više noćnih mora stvoreno nego ostvarenih snova nakon gledanja te scene, ali...

3. Oz - zatvorska ljubavČak i za HBO, "OZ" je bila jedna od najpodcenjenijih serija svih vremena. Za obožavaoce scena muškaraca pod tušem, još više. Likovi bi se tukli, imali seks, pa čak i razgovarali potpuno goli. Za mnoge baš ta golotinja bila je kap koja je prelila čašu i više nisu mogli da gledaju seriju.

4. Sopranovi Nasilje i nepristojni jezik bili su odlike ove drame, ali grudi su takođe odigrale važnu ulogu kad god bi se kriminalci sastajali da pričaju o poslu. Bada Bing bio je klub za muškarce i vodio ga je Toni Soprano i njegova ekipa. Devojke koje igraju uvek su u toplesu, a ponekada su u toplesu i van scene.

5. Pravi detektivGlumica koja pokazuje grudi nije ništa novo, ali u slučaju Aleksandre dadario, bilo je šokantno kako brzo skida majicu u seriju. Ta scena ne samo da je seksi i vrela već ima taj "vauv" faktor. Dodatni faktor koji je učinio scenu popularnom jeste i srećnik Vudi Harelson koji je dobio srećnu završnicu.

6. Kalifornikacija - trojkada li treba uopšte da izdvajamo seks scene u ovoj seriji? Međutim, posle ove scene 60 oglašivača povuklo je svoje reklame. Henk i Čarli upoznaju devojku, devojku sa kojom je Henk imao kombinaciju, ali se nije posle javljao. Ona ga prebija i oni završavaju kod njega kući gde prave trojku. Svo troje su jako znojavi i jako goli zajedno...Bolje da pogledate kako se završava ova scena, jer se Henk prekasno setio da upozori Čarlija...

(The Richest)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track