Uto Karem predvodi line up ovogodišnjeg Go2 Halloween maskenbala
Foto: PR

POP KULTURA

Uto Karem predvodi line up ovogodišnjeg Go2 Halloween maskenbala

Pop kultura -

Deveti po redu Go2 Halloween maskenbal, sa temom Danteove „Božanstvene komedije“, ove godine

29.10. održaće se u jednom od najboljih underground klubova - Drugestore Beograd (Pakao), Fabrici(Raj) sa predvorjem Pakla (Čistilište) kao Secret garden, dvorištu između ova dva fantastičnaprostora.

Poučeni iskustvom pređašnjih godina, slušajući savete svojih vernih posetilaca, prijatelja i saradnika,prateći najaktuelnije muzičke trendove na beogradskoj klupskoj sceni, ove godine smo dostavremena uložili u kreiranje savršenog muzičkog programa.

Ovogodišnji line up, raspoređen na tristejža – “Pakao”, “Raj” i “Čistilište”, sastavljen je tako da odgovara svačijem ukusu.

Tri muzičke celine su u igri ove godine - elektronika, r’n’b/hip hop i mainstream house - pop, a vi, naši mali slatkigrešnici, imaćete prilike da slušate neke od najpopularnijih DJ-eva trenutne scene u Beogradu, a to su Alternativa (Nemax Jackmill & Kristijan Petrovski), Bdat Džutim, Cherry On Top (DJ IKE & DJLea), Danijel Čehranov, Dušan Topalović, Kristijan Molnar, Lady Dee, Oysha, Radio NULA Showcase (DJ Iron & Rebel B), SMT#NG i ZWEIN.

Domaća ekipa će ove godine biti podrška glavnoj zvezdi Go2 Halloween maskenbala, jer su ovegodine po prvi put organizatori bukirali jednog "stranca". Naime, potvrđeno je da će na velikoj sceniDrugstore-a Beograd, nastupiti italijanski techno, tech house producent i DJ Uto Karem - DJ koji već20 godina nastupa po celom svetu u najpoznatijim klubovima i na najboljim festivalima poput MiamiUltra Music Festival, Tomorrowland, Carl Cox The Revolution Ibiza, Pacha London, Space Ibiza.

Kao i predhodne godine i ove godine u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi, te svakog ponedeljkapočev od 26.09. svaki humanitarac koji poželi da dobrovoljno da krv dobiće mali znak pažnje u vidudve ulaznice za maskenbal. Radno vreme transfuziološkog autobusa je od 10h do 16h, a mesto na kojem ga možete naći je parking ispred Doma Narodne skupštine.

Pretrodajni kontigent karata od 700 dinara je rasprodat, a od danas ćete moći da kupite karte upunoj ceni od 1000 dinara i to u Mikser House-u, kao i na svim Eventim i Gigstix prodajnim mestimaili online.

Na vama je samo da odlučite- “U kom ste krugu?”

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track