TRAGIČNA PRIČA PREMINULE VODITELJKE: Htela je roditeljima da privuče pažnju, a onda je umrla od opake bolesti!
Foto: Printskrin Instagram

NANA KARAJANI

TRAGIČNA PRIČA PREMINULE VODITELJKE: Htela je roditeljima da privuče pažnju, a onda je umrla od opake bolesti!

Pop kultura -

Ceo svet je obišla vest o iznenadnoj smrti grčke voditeljke Nine Karajani i to baš u momentu kada su svi pomislili da se vratila na pravi put i da je iza sebe ostavila sve probleme koji su je sigurno vodili u propast.

Problemi nekadašnje najlepše voditeljke Grčke počeli su još u ranom detinjstvu, tačnije u osnovnoj školi, kada su se njeni roditelji, nakon besomučnih svađa naposletku i razveli. Međutim, čak i nakon razvoda, koji je dovoljno traumatičan za svako dete, Nina nije imala mir bilo da je provodila vreme sa ocem ili sa majkom. Njih dvoje su nastavljali da se prepiru ili naprosto da žive svoje živote, zapostavljajući Karajanijevu kojoj se ceo svet srušio.

Kada je jednom prilikom završila u bolnici sve se naglo promenilo. Roditelji su svu svoju pažnju usmerili na nju, obasipali je ljubavlju i nežnošću, a na sve to su se trudili da se nikada ne svađaju pred njom.

Već tada se u Nini razvila poremećeno shvatanje stvarnosti jer je verovala da će živeti u miru samo onda kada se nađe u nekom problemu jer će tada sva pažnja biti poklonjena isključivo njoj. Ovaj obrazac je Karajanijeva počela da primenjuje u svim sferama života i to ju je nekoliko godina docnije odvelo u anoreksiju.

Ona nikada nije priznavala da ima problem, ne doživljavajući sebe na pravi način, a brigu svih oko sebe je izazvala kada je u jednom momentu njena kilaža spala na svega 25 kilograma.

#cappuccino #clouds #coffeetime #coffee #clouds

A post shared by Nana Karagianni (@nanakaragianni) on

Konstantni pokušaji da se ugoji, a potom da smrša doveli su do toga da joj organi otkazuju jedan za drugim, ali čak ni tada Nina nije želela da veruje da je bolesna, nego je tražila druge izgovore za svoje probleme.

Iscrpljena i izmučena ovakvim načinom života, Nina Karajani je podlegla lošem stanju svog organizma i nakon što niko nije mogao da stupi nekoliko dana u kontakt sa njom, policija je provalila u njen dom gde su je pronašli mrtvu.

Ovo je jedna od poslednjih fotografija koje je objavila na društvenim mrežama:

U video snimku pogledajte kako je Nana izgledala pre bolesti ali i u najkritičnijim danima svoje bolesti:

(Kurir.rs/Puls)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track