Jednom preljubnik, uvek preljubnik
Foto: Shutterstock

ŠTA KAŽU MUŠKARCI KAD VARAJU

Jednom preljubnik, uvek preljubnik

Žena -

NE NASEDAJTE Drage dame, ako poverujete u neku od ovih izlizanih rečenica i nakon toga oprostite prevaru, stvarno ste vrlo naivne

Muškarci koji varaju uvek će koristiti ista izlizana opravdanja samo kako bi zadržali ženu.

Njihov glavni zadatak je da sakriju istinu i izbegnu odgovornost, a vaš da im ubuduće ni slučajno ne poverujete kada čujete neku od ovih glupih fraza.

TO JE BIO SAMO SEKS

Jao, koliko je ovo glupa rečenica! „Samo“ seks je i dalje seks, što znači da je u pitanju - čista prevara. Ako ubaci i deo „ali sve vreme sam mislio na tebe“ - čestitamo, pored sebe imate vrhunsku lažovčinu!

ŽAO MI JE

Ovo je zapravo sasvim tačno, žao mu je... Ali žao mu je zato što je uhvaćen! Da nije, verovatno bi mu bilo svejedno, i sasvim bi sigurno bez griže savesti sve rado ponovio... više puta.

NEĆU VIŠE NIKAD

Ovu smešnu frazu koristimo kad nas kao klince uhvate u nečemu što nismo smeli da uradimo. Naravno, to je izgovor koji nije bio istinit ni tad, a nije ni sad.

ONA SE MENI NABACIVALA

E, ovo je najgluplje opravdanje od svih navedenih. Prebacivanje krivice na ženu s kojom je imao seks je neverovatno kukavički potez. Zamislite, on nije hteo, ali ona je insistirala. Ha-ha-ha-ha... Pa ovo je u najmanju ruku presmešno.

TI SI POGREŠILA, ZATO SAM TO URADIO

Muškarac koji prevaru pretvara u izduvni ventil koji mu je navodno bio potreban jer ste vi kao nešto loše uradili ili se prema njemu loše poneli ne zaslužuje nikakav drugi naziv od onog da je potpuno izgubljen slučaj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track