MLADIĆ JE PRONAĐEN MRTAV U BAZENU POZNATE GLUMICE: Sudski proces se završio, evo kako je prošla Demi Mur!
Foto: Profimedia

EPILOG

MLADIĆ JE PRONAĐEN MRTAV U BAZENU POZNATE GLUMICE: Sudski proces se završio, evo kako je prošla Demi Mur!

Pop kultura -

Demi Mur (55) su prošle godine tužili roditelji mladića Edenilsona Stivena Valea, koji se 2015. godine utopio u bazenu njene vile u Los Anđelesu. Nesreća se dogodila na raskalašnoj privatnoj zabavi, a glumica je bila van grada u to vreme.

Valeovi roditelji, Džordž i Marija, zahtevali su odštetu veću od 25.000 dolara, jer su smatrali da glumica snosi odgovornost, s obzirom da bazen nije imao oznake dubine, a po ivicama bazena je dekorativno kamenje koje smeta plivačima. Takođe, temperatura vode u bazenu bila je 39 stepeni i sumnja se da je ugrozila Edenilsonovo funkcionisanje mozga.

foto: Profimedia

Ipak, porodica Vale uspela je da se nagodi sa holivudskom glumicom, ali nije poznato koliku svotu novca im je ona dala.

"Obe strane su se sporazumno dogovorile i zatražile od suda da odbaci slučaj", kaže Demin advokat, nakon čega je Demi zvanično oslobođena optužbe.

"Zanemela sam od šoka u trenutku kad sam čula što se dogodilo u mojoj kući. Gubitak deteta je nezamisliva tragedija i moje srce je sve vreme bilo uz porodicu Vale. Moj pomoćnik je organizovao zabavu i nisam znala za nju, a mladić je bio ilegalno u kući", rekla je prošle godine.

foto: Profimedia

Kurir.rs, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track