SUPRUGA I DECA UZ SLAVNOG GLUMCA: Nebojša hitno počeo terapiju i dobro je podnosi
Foto: Public, Ustupljene fotografije

BIJE ŽIVOTNU BITKU

SUPRUGA I DECA UZ SLAVNOG GLUMCA: Nebojša hitno počeo terapiju i dobro je podnosi

Pop kultura -

Glumac Nebojša Glogovac je teško bolestan i trenutno bije svoju najvažniju životnu bitku.

Pre desetak dana ustanovljena mu je ozbiljna bolest, zbog koje je morao da otkaže sve poslovne angažmane. Prema našim saznanjima, glumac je po ubrzanoj proceduri već počeo lečenje, a podršku mu pružaju brojni prijatelji, kolege i porodica.

- Nebojša se najpre javio svom lekaru, koji ga je uputio u Klinički centar Srbije. Tamo su mu nakon detaljnih pregleda saopštili da je teško bolestan. Uzimajući u obzir težinu bolesti, doktori su po hitnom postupku krenuli s terapijama, koje on dobro podnosi. Njegova porodica - sinovi Miloš i Gavrilo iz prvog braka, kao i sadašnja partnerka Milica, s kojom ima dvogodišnju ćerku Sunčicu - pružaju mu punu podršku i to mu mnogo znači - rekao je izvor blizak slavnom glumcu.

Jugoslovensko dramsko pozorište, u kojem je Glogovac od samog početka karijere, otkazalo je sve predstave u kojima on igra.

- Prošle nedelje nam je javljeno da je Nebojša lošeg zdravstvenog stanja, odmah je doneta odluka da se do daljeg ne izvode predstave u kojima je nastupao. O tome su, takođe, obavešteni i ostali glumci koji su s njim igrali u četiri predstave - „Hamlet“, „Razbijeni krčag“, „Sumnjivo lice“ i „Metamorfoze“ - rekao je naš izvor iz JDP.

"Nebojša se najpre javio svom lekaru, koji ga je uputio u Klinički centar Srbije. Tamo su mu nakon detaljnih pregleda saopštili da je teško bolestan. Uzimajući u obzir težinu bolesti, doktori su po hitnom postupku krenuli s terapijama, koje on dobro podnosi. Njegova porodica - sinovi Miloš i Gavrilo iz prvog braka, kao i sadašnja partnerka Milica, s kojom ima dvogodišnju ćerku Sunčicu - pružaju mu punu podršku i to mu mnogo znači", rekao je izvor blizak slavnom glumcu.

foto: Dado Đilas

(Kurir.rs/Foto Kurir)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track