PREKRŠILA KRALJEVSKI KODEKS: Trudna Kejt Midlton odbila da nosi crninu!
Foto: Profimedia

VOJVOTKINJA SVE IZNENADILA NA DODELI NAGRADA

PREKRŠILA KRALJEVSKI KODEKS: Trudna Kejt Midlton odbila da nosi crninu!

Pop kultura -

Crvenim tepihom šetale u tamnim toaletama da bi podržale žrtve seksualnog nasilja, dok se Midltonova pojavila u zelenoj haljini kako ne bi

Dodela nagrada Britanske akademije filmske i televizijske umetnosti BAFTA održana je u nedelju u Londonu. Kao i na dodeli Zlatnih globusa i Gremija, zvezde su crvenim tepihom šetale u crnini da bi podržale žrtve seksualnog nasilja. Sve osim - Kejt Midlton!

foto: Profimedia

Ona je sve iznenadila kada se s mužem, princom Vilijamom, pojavila u dugoj, tamnozelenoj haljini, u kojoj je pokazala trudnički stomak. Mnogi su je napali da, „iako važi za hrabru i modernu vojvotkinju, koja baš i ne poštuje uvek sva pravila, ovog puta nije htela da podrži žene“. Inače, da je došla odevena u crno, Kejt bi prekršila kraljevski protokol. Naime, članovi britanske kraljevske porodice u javnosti ne smeju da iznose bilo kakve političke stavove, što uključuje i odabir boje haljine u svrhu promovisanja pokreta, kao što je „Time‘s Up“.

foto: Profimedia

Bilo je onih koju su stali u Kejtinu odbranu, komentarišući zvezde koje su došle u crnim haljinama, ali providnim, pokazujući celo telo, što i nije primereno ako se već bore protiv seksualnog nasilja. Među njima su glumica Sofi Kukson i voditeljka Ej-Džej Odudu.

Priredila: M. C. - Foto: Profimedia

foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Iskopirajte princezin stajling: Evo kako da napravite haljinu u stilu Kejt Midlton

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track